Företagskund? Ansök eller logga in här!

Badrumsfläkten Intellivent® SKY Designen helt banbrytande världsnyhet som är starkare och smartare än någonsin. 
Med en unik luktsensor, överlägsen tryckförmåga och avancerad fuktkontroll är Intellivent® SKY Design optimerad för att skapa en frisk och behaglig badrumsmiljö. 
Till badrumsfläkten så ingår det en extra designfront som man lätt kan placera på fläkten med magnetinfästning som ger fläkten alternativ design. 


UNIK LUKTSENSOR

Som enda badrumsfläkt i världen har Intellivent® SKY Design utrustats med en luktsensor som känner av starka lukter. När sensorn upptäcker en stark lukt ökar fläkten varvtalet och avlägsnar snabbt lukten för att luften hela tiden ska kännas fräsch.

ÖVERLÄGSEN TRYCKFÖRMÅGA

Intellivent SKY Design har en helt överlägsen tryckförmåga. Detta gör att fläkten klarar långa kanaler och böjar utan att göra avkall på ventilationsförmågan.

SJÄLVJUSTERANDE FUKTSTYRNING

Intellivent® SKY Design har en helautomatisk fuktstyrning vilket innebär att den startar automatiskt när den indikerar förhöjd fuktnivå. När fukten ökar i rummet ökar fläkten luftflödet för att klimatet i badrummet åter ska förbli behagligt.

Till badrumsfläkten »

EXTREMT TYST

Trots att Intellivent® SKY Design är försedd med en ny och betydligt starkare motor än alla andra föregångare, är fläkten i det närmaste ljudlös.

SJÄLVTÄNKANDE

Ytterligare en smart funktion i Intellivent® SKY Design är ljussensorn. När du går in i rummet märker fläkten av det och startar. Tillsammans med vädringsprogrammet som sätter igång när fläkten varit inaktiv i 26 timmar gör den fläkten helt självtänkande. Därför passar fläkten utmärkt i alla utrymmen som utsätts för fukt och lukt. Perfekt för badrum, källare eller i ett fritidshus.

ENKEL OCH DISKRET TOUCHPANEL

En intuitiv och unik panel aktiveras när du touchar på/av-knappen. Här kan du enkelt styra fläktens viktigaste funktioner. När du är klar slocknar panelen och blir i det närmaste osynlig igen. Det är också enkelt att genom ett knapptryck återgå till fläktens ursprungliga fabriksinställning.

Till badrumsfläkten »

MÖJLIGHET ATT FINJUSTERA VIA APP

Med Fresh Bluetooth-App Fresh Ventilation kan du skräddarsy ett flertal funktioner för att passa just dina förhållanden. Praktiskt när fläkten är monterad i taket och du har svårt att nå upp till touchpanelen.

SMIDIG INSTALLATION

Tack vare den genomtänkta designen är Intellivent® SKY Design enkel att både montera och installera (inte minst tack vare snabbkopplingen för kablarna). När du behöver rengöra fläkten tar du med ett enkelt handgrepp av fläkthjulet. Fläkten är godkänd för både vägg- och takmontage.

UTVECKLAD, DESIGNAD & TILLVERKAD I SMÅLAND

Intellivent® SKY Design är resultatet av ett gediget hantverk och tidigare erfarenheter där vi med noggrannhet och precision har skapat framtidens badrumsfläkt. Svensktillverkad kvalitet med teknik och design i harmoni.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto