SÅ HÄR ENKELT ÄR DET!

HEMBESÖK

Våra certifierade hantverkare utför ett hembesök för att ta reda på förutsättningar och dina önskemål.

OFFERT

Efter genomfört hembesök skickar vi en offert (exkl. inredning) till dig.

RITNING

Tillsammans med en våra badrumsexperter ritar vi upp ert badrum i 3D. Vi går också igenom möblering och val av produkter till ditt nya badrum.

UTFÖRANDE

Renovering utförs enligt överenskommen tidsplan, cirkatid 4-6 veckor.

SLUTBESIKTNING

BAUHAUS avslutar alla renoveringar med en slutbesiktning av oberoende besiktningsman. Efter godkänd slutbesiktning får du en kopia av besiktningsprotokoll samt kvalitetsdokument som intygar att ditt nya badrum är renoverat enligt gällande branschregler.

 

GARANTI

Vid renovering via BAUHAUS Badrumsvärld erhåller ni 10 års garanti på utfört arbete.
Material och produkter köpta på BAUHAUS täcks av deras respektive garantitider.


Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vi dig att finna rätt produkter som behövs för att arbetet ska kunna utföras. Vi lämnar en offert med fast pris.

Badrumsvärlden riktar sig till privatpersoner och montering utförs endast på produkter från BAUHAUS sortiment samt på badrum inom en radie på 4 mil från ditt närmsta varuhus. En intresseanmälan, eventuell offert och faktiskt köp av tjänst innebär att vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill läsa mer om hur vi säkerställer en trygg och säker personuppgiftsbehandling kan du göra det i vår Integritetspolicy

Badrumsrenoveringar med BAUHAUS utförs av certifierade yrkesutövare och besiktning utförts av en oberoende besiktningsfirma. Vi lämnar alltid ut intyg och kvalitetsdokument i samband med slutbesiktning.

19480+ nöjda kunder!

27792 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…