Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

BAUHAUS SOM ARBETSPLATS

BAUHAUS-ANDAN

På BAUHAUS gillar vi högt tempo och gemenskap. Vi tror att det är viktigt att fira framgång och ta till vara på de möjligheter som presenteras.

Vi önskar vara ledande inom vårt område, kunna erbjuda branschens största urval och ge en effektiv kundservice. Därför är våra medarbetare viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan BAUHAUS inta en ledande position.

Alla medarbetare har möjlighet att visa vad de kan genom att vi ger dem utrymme för egna initiativ. Vi tror att yrkesmässiga utmaningar, utvecklingsmöjligheter och möjlighet till eget ansvar är det som gör den stora skillnaden i det vardagliga arbetet.

VÄX MED OSS

Vi rekryterar först och främst personal för ledande ställningar internt. Därför kan vi erbjuda våra medarbetare utvecklings- och karriärmöjligheter i hela landet.

På BAUHAUS jobbar vi aktivt med kompetensutveckling, interna utbildningar och Talent Management. Våra medarbetare har möjlighet att jobba sig vidare hos oss den dagen de känner sig redo för nya utmaningar.

När du börjar jobba på BAUHAUS så blir du inte bara en del av en ny arbetsplats, du påbörjar din resa på BAUHAUS. Om du har drivet och passionen så kan den ta dig precis hur långt som helst. Välkommen till BAUHAUS-familjen!

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…