Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
1 Recension
Ställ en fråga

BETONGPLINT BENDERS 700 JUSTERBAR M16 185X185X700MM

104,90 kr
4 1
BETONGPLINT BENDERS 700 JUSTERBAR M16 185X185X700MM
4 Olika modeller Har beställt plintar i omgångar. Samma artikel fast olika plintar. Skillnaden verkar vara typ av betong och gängstorlek.

En stabil grund.

Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. ...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

En stabil grund.

Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. Tillsammans med en justerbar hållare kan du i efterhand kan millimeterjustera höjden på hållaren för ett exakt resultat. Den justerbara plinten tillsammans med hållare är ej dimensionerade för fristående höga plank eller staket där horisontella laster (vindlaster) förekommer – använd då en plint med fast stolpsko.

Låt fantasin flöda!
Att väcka trädgården till liv med hjälp av sten innebär inga större ingrepp. Entrén ger det där första, viktiga intrycket. Att komma hem och känna sig glad och stolt när man närmar sig huset är en fantastisk känsla. Att lägga nya gångar och en trevlig uteplats blir ett lyft i den äldre trädgården och höjer värdet på ditt hus. Det blir samtidigt praktiskt att ställa möbler på och lättare att hålla snyggt. Hela trädgården behöver inte grävas upp och allt behöver inte göras om på en gång. Det är detaljerna och sammanhållningen som räknas.  Kombinera markbeläggningen med t ex dekorsten, växter och andra naturmaterial för att sätta din egen personliga prägel.

Teknisk information:
Användningsområde: Montering av altan, trädäck etc.
Mått botten (mm): 185x185 
Mått toppen (mm): 155x185 
Höjd (mm): 700
Yta: Grå
Vikt/st: 48  kg

Information om betong
Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn BETONGPLINT BENDERS 700 JUSTERBAR M16 185X185X700MM
Artikelnummer 1303561
Vikt 48.000000
EAN-nr 7340018148107
Netto vikt 48.000
Varumärke BENDERS
Produkttyp PLINTBETONG

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto