Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Akustikpaneler av hög kvalitet tillverkade i Danmark

Om du har utmaningar med rungande ljud i din bostad, eller letar efter en dekorativ lösning – då kan svaret vara akustikpaneler från BY VENØ. Med våra akustikpaneler kan du inte bara skapa en elegant inredning i ditt hem, utan även få ett betydligt tystare inomhusklimat i förhållande till akustik.

Med våra paneler förbättras ljudet i ditt hem eller på arbetsplatsen samtidigt som du får ett strikt uttryck med snygga, enhetliga linjer i exklusiva träslag. Det estetiska och arkitektoniska uttrycket passar perfekt till den moderna hem- eller kontorsinredningen.

BY VENØ är lika med utmärkt hantverk, detaljer och högkvalitativa produkter.
FOG & VENØ A/S, företaget bakom varumärket BY VENØ, är ett danskt familjeföretag som grundades av Karl Frank Venø Nielsen och Ove Fog Jørgensen 2019. Med sammanlagt över 100 års erfarenhet inom träindustrin är det en garanti för exceptionell service och produkter av högsta kvalitet.

Vi är en av världens största tillverkare av lamellbaserade akustikskivor för väggar och tak. BY VENØ är din garanti för hållbar produktion. Vi lägger stor vikt vid val av material och metoder, och vi arbetar ständigt med att minimera vårt miljöavtryck – utan att kompromissa med kvalitet och den tidlösa skandinaviska designen. Vi har en speciell passion för produkten från början till slut. Allt kvalitetskontrolleras och poleras för hand innan panelerna förpackas och placeras på speciella pallar för att skydda dem under transporten.

Vårt DNA vilar på vår passion för skandinaviskt inspirerad design och hög kvalitet i hållbara material - och vi arbetar varje dag för att förbli det innovativa danska företaget där mänskliga värden, ambition, kreativitet och hållbar tillväxt går hand i hand.

Träpaneler

Alla akustikpaneler från BY VENØ är mycket mer än enbart visuella produkter. Du får en produkt som markant förbättrar akustiken och ljudet i rummet!

Våra danskproducerade akustikpaneler bryter ljudet och absorberar ljudvågen, så att den avtar när den träffar panelerna. Detta innebär att ljudvågen kommer att elimineras och efterklangstiden kommer att förkortas, vilket kommer att förbättra inomhusklimatet och känslan av välbefinnande i rummet, oavsett om det är privata, kommersiella eller offentliga byggnader vi pratar om.

RAW-paneler

Våra RAW-paneler kan användas direkt ur förpackningen – men RAW är också den perfekta lösningen för dig som vill släppa loss din inre konstnär. Med vår obearbetade akustikpanel har du en mängd möjligheter.

Med andra ord har du möjlighet att påverka panelens uttryck med antingen en naturolja från BY VENØ eller en färg efter eget önskemål.

Vill man däremot ha en panel i ett råare uttryck så lämpar den sig även mycket bra för dekoration utan olja eller färg, här kommer den att framstå som en antracitgrå färgton och pryda rummet med ett råare uttryck som främjar rumsakustik.

PRODUKTNYHETER: ÅTERVUNNEN TURF-PANEL

Våra filtbakgrunder är tillverkade av minst 50 % återvunnen plast och uppfyller därmed vår önskan att minska användningen av plast. Men vårt utvecklingsteam har tagit ytterligare ett steg i den hållbara riktningen och skapat nya filtbakgrunder som är tillverkade av 65 % återvunnen plast.

Källan är utslitna konstgräsplaner. Dessa planer har en livslängd på 10 år, varefter de måste bortskaffas - denna process släpper vanligtvis ut 300 ton CO2. Men med hjälp av supermiljövänlig teknik kan vi separera beståndsdelarna från planerna och använda gräsfibrerna för att utveckla nya filtbakgrunder.

Vår TURF-filt är en del av vårt övriga filtsortiment och kan kombineras med våra olika paneler. Vi tycker att alla våra akustikpaneler har en fantastisk historia - men utan tvekan vinner våra TURF-paneler. Här erbjuder vi användaren möjligheten att sätta upp ett stycke fotbollshistoria på väggen.

Så även efter den sista sparken och den sista glidtacklingen kan drömmen leva vidare i form av våra akustikpaneler.

GREENOPTION: VÅR MEST MILJÖMEDVETNA AKUSTIKPANEL

Denna snygga akustikpanel från BY VENØ har samma akustiska prestanda, men finns nu i ett mer hållbart material.

- Nu med 65% återvunnen filtbaksida!

BY VENØ tillverkar FCS-certifierade och miljömedvetna akustikpaneler i Danmark - skapade av finaste hantverkskvalitet, som förbättrar rummets akustik.

Denna panel innehåller mer än enbart sin klassiskt skandinaviska design - den innehåller även fotbollshistorier från de nordiska fotbollsklubbarna, då det återvunna materialet består av konstgräs från dessa fotbollsplaner, något som är helt unikt för denna typ av produkt på marknaden!

VÄRLDENS ENDA SVANMÄRKTA LAMELBLASERADE LJUDPANEL

När du väljer våra svanmärkta ljudpanel får du inte bara förbättrad akustik i ditt hem. Du får också vårt bevis på en stark åtagande för hållbarhet. Det signalerar en uppskattning av miljövänliga initiativ och en hälsosammare livsstil.

Med Svanmärket på våra ljudpanel bekräftar vi vår hängivenhet att endast använda miljövänliga material samtidigt som vi undviker skadliga kemikalier.

Välj grönt, välj kvalitet, välj våra svanmärkta ljudpanel.

PRODUKTNYHETER: ÅTERVUNNEN TURF-PANEL

Våra filtbakgrunder är tillverkade av minst 50 % återvunnen plast och uppfyller därmed vår önskan att minska användningen av plast. Men vårt utvecklingsteam har tagit ytterligare ett steg i den hållbara riktningen och skapat nya filtbakgrunder som är tillverkade av 65 % återvunnen plast.

Källan är utslitna konstgräsplaner. Dessa planer har en livslängd på 10 år, varefter de måste bortskaffas - denna process släpper vanligtvis ut 300 ton CO2. Men med hjälp av supermiljövänlig teknik kan vi separera beståndsdelarna från planerna och använda gräsfibrerna för att utveckla nya filtbakgrunder.

Vår TURF-filt är en del av vårt övriga filtsortiment och kan kombineras med våra olika paneler.

Vi tycker att alla våra akustikpaneler har en fantastisk historia - men utan tvekan vinner våra TURF-paneler. Här erbjuder vi användaren möjligheten att sätta upp ett stycke fotbollshistoria på väggen. Så även efter den sista sparken och den sista glidtacklingen kan drömmen leva vidare i form av våra akustikpaneler.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto