Information angående Coronaviruset Covid-19

Information angående Corona Covid-19

Denna sida uppdateras löpande. Uppdaterad senast 17.08.2020, kl. 11.47

Våra kunders och medarbetares hälsa är alltid av största vikt för oss på BAUHAUS. Med anledning av coronaviruset Covid-19, har vi vidtagit flertalet åtgärder och förstärkt våra städrutiner för att förebygga smittspridning och motverka smittorisk i våra varuhus samt på Servicecenter. BAUHAUS följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvecklingen av Covid-19 noga. 

1. Vi uppmanar både kunder och medarbetare som uppvisar minsta lilla sjukdomssymptom att stanna hemma.

2. Våra varuhus håller öppet som vanligt, om du besöker något av våra varuhus är vi tacksamma om du respekterar 2 meters avstånd mellan andra kunder och vår personal. Vi uppmanar också våra kunder att komma i sällskap om max 2 personer per inköpstillfälle. Tack för att du visar hänsyn.

3. När vi har många på besök i varuhusen finns det kundvärdar i gula västar som ser till att avstånd respekteras och att större folksamlingar inte sker, både utanför och inne i varuhuset. Detta gör vi för att skapa en trygg och säker miljö under hela ditt besök.

4. Vi har för din och våra medarbetares säkerhet satt upp plexiglas vid samtliga kassor och informationsdiskar.

5. För att minska tiden i varuhuset kan du använda servicen "Hämta i varuhus". Precis som vanligt kan du välja att handla från BAUHAUS.se och få dina varor hemlevererade.

Vi är medvetna om att läget snabbt kan förändras, och är beredda på att vidta de åtgärder som krävs för att hålla er säkra och välinformerade.

Med vänliga hälsningar,
Johan Saxne
Marknadsdirektör
BAUHAUS Sverige

Vanliga frågor i samband

med Covid-19

24962+ nöjda kunder!

33560 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…