Nu kan du handla online igen! Vi upplever dock fortsatt en del tekniska problem. Läs mer här!
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

Information angående Corona Covid-19

Denna sida uppdateras löpande. Uppdaterad senast 10.05.2021, kl. 8.38.

Våra kunders och medarbetares hälsa är alltid av största vikt för oss på BAUHAUS. Med anledning av coronaviruset Covid-19, har vi vidtagit flertalet åtgärder och förstärkt våra städrutiner för att förebygga smittspridning och motverka smittorisk i våra varuhus samt på Servicecenter. BAUHAUS följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvecklingen av Covid-19 noga. 

1. Vi rekommenderar våra kunder att komma MAX EN person per inköpstillfälle.

2. När vi har många på besök i varuhusen finns det kundvärdar i gula västar som ser till att avstånd respekteras och att större folksamlingar inte sker, både utanför och inne i varuhuset. Vi kommer även att upprätta ett kösystem. Detta gör vi för att skapa en trygg och säker miljö under hela ditt besök.

3. Våra varuhus håller öppet som vanligt, om du besöker något av våra varuhus är vi tacksamma om du respekterar 2 meters avstånd mellan andra kunder och vår personal. Vänligen följ anvisningar från personalen om att hålla avstånd. Tack för att du visar hänsyn.

4. Vi uppmanar både kunder och medarbetare som uppvisar minsta lilla sjukdomssymptom att stanna hemma.

5. Vi har för din och våra medarbetares säkerhet satt upp plexiglas vid samtliga kassor och informationsdiskar. Vi har även i ett antal varuhus infört munskydd för samtliga våra medarbetare, detta för att sjukvårdsregionerna nu har gått ut med dessa rekommendationer, dock ber vi dig som besökare fortfarande respektera och själv tänka på att hålla avstånd till varandra.

6. För att minska tiden i varuhuset kan du använda servicen "Hämta i varuhus". Precis som vanligt kan du välja att handla från BAUHAUS.se och få dina varor hemlevererade.

Vi är medvetna om att läget snabbt kan förändras, och är beredda på att vidta de åtgärder som krävs för att hålla er säkra och välinformerade.

Med vänliga hälsningar,
Johan Saxne
Marknadsdirektör
BAUHAUS Sverige
Handla tryggt & säkert hemifrån
Läs mer om att reservera
online & hämta i varuhus

Vanliga frågor i samband

med Covid-19

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…