Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
5 Recensioner
Ställ en fråga

DEKORSTEN BENDERS VIT MATT 20-40MM 15KG

279,00 kr
4.5 5
DEKORSTEN BENDERS VIT MATT 20-40MM 15KG
5 Jättesnygga stenar Jättesnygga stenar

Miljöer med dynamik.

Bender dekorsten är ett dekormaterial i polerat utförande. Bender Dekorsten finns i färgerna polerad svart eller matt vit...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Miljöer med dynamik.

Bender dekorsten är ett dekormaterial i polerat utförande. Bender Dekorsten finns i färgerna polerad svart eller matt vit, bägge lika mjuka och användbara i planteringar och krukor. Bender Dekormaterial är en serie kompletteringsprodukter till spännande trädgårdar. Tillsammans med vacker grönska och våra markstenar, plattor och murar anlägger du kvarterets läckraste trädgård. Avgränsa gångar, lägg längs husväggen eller använd som marktäckare i rabatter eller i stället för gräsmatta.

Låt fantasin flöda!
Att väcka trädgården till liv med hjälp av sten innebär inga större ingrepp. Entrén ger det där första, viktiga intrycket. Att komma hem och känna sig glad och stolt när man närmar sig huset är en fantastisk känsla. Att lägga nya gångar och en trevlig uteplats blir ett lyft i den äldre trädgården och höjer värdet på ditt hus. Det blir samtidigt praktiskt att ställa möbler på och lättare att hålla snyggt. Hela trädgården behöver inte grävas upp och allt behöver inte göras om på en gång. Det är detaljerna och sammanhållningen som räknas.  Kombinera markbeläggningen med t ex dekorsten, växter och andra naturmaterial för att sätta din egen personliga prägel.

Teknisk information:
Användningsområde: Trädgård
Dimension (mm): 20-40
Yta: Vitmatt
Vikt: 15 kg

Information om betong
Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

Artikeldata

Produktnamn DEKORSTEN BENDERS VIT MATT 20-40MM 15KG
Artikelnummer 1303798
Vikt 15.000000
EAN-nr 7340018184525
Netto vikt 15.000
Varumärke BENDERS
Produkttyp Dekorsten

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto