Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Ecoflow
Laddning har aldrig varit så enkelt


EcoFlow revolutionerar hur människor över hela världen får tillgång till elektricitet

EcoFlow strävar efter att revolutionera hur människor över hela världen får tillgång till elektricitet. EcoFlows produkter utrustar konsumenten med en industriell mängd ren, tyst och förnybar elektricitet för äventyr, arbete och som backup för elektricitet i hemmet.
Med powerstations och solpaneler vill vi att alla ska ha tillgång till el, oberoende av plats och situation. Allt detta på ett miljövänligt och hållbart sätt. 

Sedan grundandet 2017, är EcoFlows uppdrag att återuppfinna hur individer och familjer får tillgång till energi genom att tillhandahålla pålitliga, tillgängliga och förnybara energilösningar. Idag har EcoFlow operativa huvudkontor i USA, Tyskland och Japan, med mer än 2 miljoner användare på över 100 marknader världen över. EcoFlows produkter finns nu tillgängliga i alla 44 länder och regioner i Europa, med stöd av ett nätverk av över 800 lokala återförsäljare.Introducerar RIVER 2 & DELTA 2

Ecoflow DELTA 2
Vad är en powerstation? 

En powerbank med vägguttag = portabel ström som kan laddas via solpanel, vägguttag eller 12V.

Delta 2 har 1-3kWh utbyggbar energilagring.

DELTA 2 låter dig lagra 1kWh. Med andra ord, det är massor av energi att driva dina väsentligheter. Till skillnad från mindre batterier kan den hålla kylskåp, telefoner och till och med kokplattor drivna under längre perioder.

Att lagra energi i ett batteri innebär att du kan driva saker i timmar eller dagar i sträck inomhus eller utomhus. Allt utan att ha tillgång till elnätet.

RIVER 2
Behändig, bekväm el när du är på språng.

RIVER 2 slår industrins standard för laddningshastighet, full laddning på bara 60 minuter*¹.

Det är 5 gånger snabbare än andra bärbara kraftverk på marknaden och 38 % snabbare än tidigare generationer.

Ladda RIVER 2 helt medan du packar dina väskor, så att du alltid är redo för en sista minuten-resa.
%encoded%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%encoded%

Världens snabbaste laddstation

Varför välja en DELTA-serie powerstation?
Snabbast laddning
EcoFlows X-Stream levererar rekordstora laddningshastigheter som kommer att få dig igång på en nolltid. Hur snabbt? Så snabbt som 0-80 % på 1 timme. Det är den snabbast laddade bärbara kraftverkstekniken på marknaden. Att äga en powerstation har många fördelar.
Ladda nästan vad som helst
Den bästa bärbara kraftstationen är den som får allt gjort. EcoFlow ger dig all kraft du behöver med en knapptryckning. Driv flera enheter samtidigt och skaffa dig en bärbar strömkälla för alla situationer.
Bärbar ström som är gjord för att hålla
Alla våra bärbara kraftverk är utrustade med EcoFlow Battery Management System, som reglerar spänning, ström och temperatur för att ge dig ett batteri som håller i flera år i sträck.

Vår vision: Vår vision är att driva en ny värld
— En uppmaning till framtiden, en strävan, teknikdriven, miljövänlig framtid som varje individ kan äga.
Vårt uppdrag:
Vårt uppdrag sedan dag ett har varit att skapa de mest innovativa, miljövänliga kraftlösningarna för att få ihop individer, familjer och samhällen. Vi strävar efter att ge våra användare meningsfull innovation och hjälpa människor över hela världen att leva, drömma och utforska utan gränser.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto