Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
10 Recensioner
Ställ en fråga

EJEKTORTANK SEPARETT 50 LITER

1 795,00 kr
5 10
EJEKTORTANK SEPARETT 50 LITER
5 Gôrnôjd Jag tror inte att jag någonsin varit så nöjd med ett praktiskt inköp i hela mitt vuxna liv. Efter en hel del ångest och gnäll över att behöva gräva stenkista ute i sommarstugan så blev jag tipsad om Separetts ejektortank och slog till. Mindre grävande och att mixa nummer ett och vatten som gödning direkt från tanken och inte hålla på med tömmning "manuellt" är ju kanon. Smidigt! Generös längd på slangen. Lätt att installera. Jag är gôrnôjd! Bauhaus hade ju helt klart bästa pris vid detta tillfälle och det gör ju inte ont att spara några hundra. Jag rekommenderar verkligen ejektortanken, du får tid över till annat och du slipper obekväma dofter. Gratis gödning är ju heller aldrig fel. Kort och gott, tveka inte, du kommer inte att bli besviken.

Med Separett Ejektortank späds urinen automatiskt ut till rätt blandning, åtta delar vatten och en del urin, för att växter ska kunna ta åt si...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Med Separett Ejektortank späds urinen automatiskt ut till rätt blandning, åtta delar vatten och en del urin, för att växter ska kunna ta åt sig näringen utan att ta skada. Då kan urinen, som innehåller det mesta av vårt nyttiga avfall, enkelt spridas i rabatter, odlingar, gräsmattor eller buskar. 

Volymen på 50 liter är tillräcklig för fritidshus med spridning varannan eller var tredje vecka. En flottör visar när tanken är full. Separett Ejektortank är lätt att montera och har inga rörliga delar. För att den ska fungera optimalt krävs tillgång till vatten med ett tryck på minst 2,5 bar (250 kPa). Har man tillgång till högre vattentryck klarar man större höjdskillnader mellan spridningsmunstycket och tanken.

Installation
Ejektortanken ansluts med 1/2” trädgårdsslang och kan med fördel grävas ner en bit. Tänk på att Ejektortanken måste planeras lägre än toaletten den är kopplad till. Den anslutande slangen bör ha en lutning på minst 1 cm per meter för att säkerställa självfall till tanken

Ingår till ejektortanken
Lock med ejektor 1:8
Flottör
Slang 10 m 3/4” med 50 cm munstycke (kan förlängas till max 20 m)

Övrig produktinformation

Teknisk information
Material: Återvinningsbar polypropen
Volym(l): 50
Diameter(cm): 47.5
Höjd (cm): 46.5
Utspädning: 8 delar vatten 1 del urin
Minsta vattentryck: 2.5 bar

Garanti (år)
3

För mer information se
Monteringsanvisning (PDF)
Produtkblad (PDF)

Artikeldata

Produktnamn EJEKTORTANK SEPARETT 50 LITER
Artikelnummer 1374422
Vikt 6.500000
EAN-nr 7393553400100
Netto vikt 5.000
Varumärke SEPARETT
Produkttyp EJEKTORTANK

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto