PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
3 Recensioner
Ställ en fråga

FÄRGSPRUTA WAGNER CONTROL HEA 150 M

3 995,00 kr
5 3
FÄRGSPRUTA WAGNER CONTROL HEA 150 M
5 Riktigt bra köp! Fungerar precis lika bra som man hoppades på! Samma jobb som sambon gjorde på 3h med pensel och roller, gjorde jag på under 3min under tidtagning med denna sprutan! (Vi hade två identiska tak med takpanel) Vill tillägga att resultatet blir snyggare med sprutan också. I efterhand så hade jag köpt nästa model från Wagner istället, och den ända anledningen till detta är att den här modellen har en behållare i sig som man häller i färgen i och den dyrare suger direkt från färghinken. Detta gör att man får lägga lite extra tid på att rengöra behållaren från färgresterna, men 99% av överbliven färg pumpar man tillbaka till hinken även med denna modellen, så det är bara jag som är lite lat. Känner man att det är värt ca 2000kr till för att slippa den rengöringen så hade jag tagit nästa modell. Maskinen skriker kvalitét och jag är supernöjd med köpet!

Enkelt och smidigt! 

Färgspruta HEA Control 150 från Wagner är perfekt för dig som vill ha samma perfekta resultat som ett proffs. En kraftf...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 372:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Enkelt och smidigt! 

Färgspruta HEA Control 150 från Wagner är perfekt för dig som vill ha samma perfekta resultat som ett proffs. En kraftfull färgspruta med Innovativ Efficiency Airless teknik (HEA) men i en mindre paketering vilket gör att färgsprutan är enkel att använda och med bättre finish. Denna mångsidiga idealiska färgspruta kan användas till både tak, väggfärg, olja och lasyr. Färgsprutan är mycket smidig och ger ett professionellt spraymönster. Wagner HEA Control 150 tillhör den nya generationen färgspraysystem som utvecklades tillsammans med professionella användare. Genom att kombinera bekväm påfyllning av lackbehållaren, enkel portabilitet och HEA kommer Control 150 färgspruta ge dig en unik upplevelse. Färgsprutan är enkel att använda och inga förkunskaper krävs. Färgsprutan har 55 % mindre överspray jämfört med traditionella airless färgsprutor.  

Teknisk information
Färg: Gul, svart
 Färgflöde: 0,9 L/min
Tryck: 110 bar
Effekt: 300W
Behållare: 5,5 L
Slang: 7,5 m

Artikeldata

Mer information
Produktnamn FÄRGSPRUTA WAGNER CONTROL HEA 150 M
Artikelnummer 1166423S
Vikt 4.920000
EAN-nr 4004025095146
Netto vikt 4.22
Varumärke WAGNER
Typ FÄRGSPRUTA

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…