Information angående Coronaviruset Covid-19

FINAL FINISH FINSPACKEL 830 4,5KG

79,95 kr
Finns endast i varuhus

FINAL FINISH 8304,5KG/säck

FF 830 är ett snabbhärdande finspackel för handapplicering.

OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan f...

Se fullständig produktbeskrivning
5 1

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

FINAL FINISH 8304,5KG/säck

FF 830 är ett snabbhärdande finspackel för handapplicering.

OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan förekomma och speciella villkor gäller. Leverans är endast möjlig vart sådan lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar. 48st/per pall.

Användningsområde
Handpacklet är lämpad för nyproduktion och renovering. Produkten är avsedd för inomhusbruk på underlag av betong, lättbetong, sten, keramik, golvgips, homogen PVC och trä. Produkten är lämplig för snabba lagningar av befintliga golvytor.

Förbehandling
Underlaget ska vara rent och fritt från damm, cementhud, fett och andra föroreningar som kan förhindra vidhäftning. Underlagets vidhäftnings- och ythållfasthet ska inte underskrida 0,5 MPa. Svaga eller porösa underlag primas alltid med PP 600 Primer. Med hänsyn till primerns filmbildning ska underlagets temperatur inte underskrida 10°C. För bästa arbetsresultat bör temperaturen i arbetslokalen ligga mellan 10 och 25°C. Vid högre eller lägre temperatur förkortas respektive förlängs tiden för härdning. Med hänsyn till sprickbildningar på grund av krympning och eventuella sättningar, ska en betongkonstruktion inte avjämnas tidigare än en månad efter gjutning. Riktvärdet 90% RF i konstruktionen bör sättas som övre gräns för avjämningsarbete. Använd Combimix avstängarlist som avgränsning. Förse alltid brunnar med erforderlig tätning för att undvika igensatta avloppsledningar.

Blandning
Torrpulvret blandas med max 1,8 liter vatten (max 40%) per 4,5 kg säck. Blandningen utförs i två moment. Först blandas spacklet till en klumpfri massa i ca 2 min (till önskad konsistens). Låt spacklet vila 1 min, blanda därefter ytterliggare 1 min. Blandningen utförs med borrmaskin och visp. Spackel som börjat härda får inte röras upp med mer vatten utan ska kasseras.

Applicering
Den färdigblandade massan fördelas på golvet med slät stålspackel. Spackelmassan ”skrapas” på underlaget.

Efterbehandling och uttorkning
Innan uttorkning kan den halvhärdade spacklet med lätthet formas eller skäras. Före mattläggning ska man alltid försäkra sig om att underliggande konstruktion är tillräckligt uttorkad. Riktvärdet för uttorkning av produkten är 1–3 timmar. Den angivna torktiden förutsätter ett uttorkningsklimat med ca 20°C, 40% RF och visst luftombyte.

Varningsinformation: Orsakar allvarliga ögonskador. Irriterar huden.
Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Frätande ämnen/blandningar som orsakar
* allvarliga frätskador på hud, ögon och vid förtäring.
* allvarliga ögonskador.

Mer information
Produktnamn FINAL FINISH FINSPACKEL 830 4,5KG
Artikelnummer 3850043A
Vikt 4.500000
EAN-nr 7350007771346
Netto vikt 4.50
Typ FINSPACKEL
Varumärke COMBIMIX

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18583+ nöjda kunder!

25757 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…