Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Gardena
Allt för en trädgård i topptrim!

Gardena - Din trädgårdspartner 
Miljontals villaägare och trädgårdsinnehavare världen över väljer trädgårdsredskap från GARDENA. Vare sig det handlar om bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattevård, vård av träd och buskar, trädgårdsredskap eller jordbearbetning så har GARDENA det du behöver för att hålla trädgården i trim.
Gardena erbjuder ett brett utbud av produkter för att underlätta och göra ditt trädgårdsarbete enkelt och bekvämt. Deras bevattningssystem är innovativa och lätta att använda, med produkter som sprinklers, slangar och kopplingar. 
Bli en del av Gardena familjen och upplev skillnaden med högkvalitativa och användarvänliga produkter. De har allt du behöver för att skapa och underhålla en vacker trädgård, och deras dedikation till att erbjuda det bästa inom trädgårdsutrustning är tydlig i varje produkt. Börja din trädgårdsresa med Gardena idag!

18 V POWER FOR ALL: Ett batteri för över 70 verktyg

POWER FOR ALL ALLIANCE är ett av de största 18 V-batterisystemen för flera olika varumärken från ledande tillverkare över hela världen. Det erbjuder lösningar för hela hemmet. Vår vision är att förse våra användare med ETT batteri som kan användas för alla användningsområden därhemma.

Ett batteri som går att använda i fler än 70 produkter och fler än 100 olika tillämpningar i hemmet och trädgården.

GARDENA är en av grundarna till POWER FOR ALL ALLIANCE, som ger ännu större flexibilitet när det gäller att använda ett batteri i alla batteridrivna trädgårdsredskap.

Alla 18 V GARDENA POWER FOR ALL-produkter har en kontrollampa, så du ser alltid laddningsstatusen när du arbetar.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto