Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

POPULÄRA KATEGORIER

KÖKSBLANDARE

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

TAKDUSCHSET

DUSCHSET

GROHE SENSE

SMART VATTENDETEKTOR

GROHE Sense är en smart vattendetektor som alarmerar oönskat vatten hemma hos dig och upptäcker läckor under diskhon eller tvättstället. Dessutom mäter den luftfuktighet och temperatur för att hindra samt upptäcka kondensbildning eller frostrisk. 

GROHE Sense går även att placera intill tvättmaskinen i de fall där slangledningen kan börja läcka. Skulle vatten komma i kontakt med detektorn avger den ett pipljud och blinkade rött ljus. 
Men detektorn är smartare än så, med hjälp av WiFi-uppkoppling kan den dessutom varna och skicka pushmeddelanden direkt till din telefon. 

GROHE Sense drivs med batterier eller anslutet till elnät (230v). Det går även att komplettera med ett förlängningskit för svåråtkomliga platser. GROHE Sense kräver ingen avancerad installationsteknik. Själva installationen i sig tar cirka 10-15 minuter att slutföra.

GROHE SENSE GUARD

SMART VATTENFELSBRYTARE

GROHE Sense Guard är din smarta vattenfelsbrytare som kan installeras på vattenledningen. Med Sense Guard kan du alltid känna dig trygg var du än befinner dig. Enheten övervakar vattenflödet, trycket och temperaturen samt känner av läckor och frostrisker. 

GROHE Sense Guard reagerar dessutom på de allra minsta förändringarna och varnar dig omedelbart om någonting inträffar samt stänger av vattentillförseln vid allvarliga skador. GROHE Sense Guard går, precis som med GROHE Sense, också att ansluta till en app via din smartphone där du får tillgång till information och har kontroll över eventuella situationer. Enheten är aktiv dygnet runt och fungerar även under strömavbrott. 

Med GROHE Sense Guard kan du dessutom reglera vattenförbrukningen via fjärrstyrning. GROHE Sense Guard kräver installation av auktoriserad installatör, men för en installatör är jobbet smidigt och tar inte mer än 30 minuter.

Vattendetektor Sense

Vattenfelsbrytare Sense Guard

Vattensäkerhetspaket
med GROHE Sense & Sense Guard

KÖKSBLANDARE GROHE RED II MONO

HETT VATTEN NÄR DU VILL 

GROHE Red intregrerad vattenkokare är till synes en helt vanlig köksblandare men med en helt annan funktion än du tänkt dig. 
GROHE Red vattenkokare ger dig upp till 3 liter kokande vatten på nolltid. Slipp den vanliga vattenkokaren genom att montera GROHE Red Mono integrerad vattenkokare, som inte bara ger dig vatten vid 100 °C på ett ögonblick - den är dessutom minimalistisk och enkel i sin design vilket gör att den passar alla hem.
Det kokande vattnet aktiveras genom de barnsäkra tryckknapparna.

KÖKSBLANDAREN RED II MONO ÄR KIWA-CERTIFIERAD!

Detta betyder att den uppfyller de svenska regelverk som finns för köksblandarens egenskaper, installation och hantering. 
Köksblandaren från GROHE är därför helt säker att installera i privathushåll och passar perfekt som komplement bredvid din existerande köksblandare. 

GROHE Red
Köksblandare med integrerad vattenkokare

KÖKSBLANDARE GROHE BLUE HOME

KYLT, FILTRERAT OCH KOLSYRAT VATTEN DIREKT FRÅN DIN EGEN KÖKSKRAN!

Det prisvärda GROHE Blue® Home Duo-startpaketet har allt du behöver för att njuta av filtrerat, kylt eller kolsyrat vatten. Du kan även välja lätt kolsyrat vatten som alternativ. Med Blue Home Duo får du dessutom alla de fördelar som kommer med en väl utformad klassisk GROHE-köksblandare. 

Startpaketet innehåller en GROHE Blue ettgreppsblandare samt en kylenhet med låg energiförbrukning (0,5 kw/h), filter och en CO2-flaska för karbonisering. Kylenheten passar i alla skåp som är över 30 cm breda - vilket gör att den passar perfekt i de flesta kök - och både filtret och 425 gr CO2-flaskan är enkla att ta bort och byta. 

SMAKEN 

GROHEs filter tar bort alla orenheter och ger vattnet en ren och frisk smak som till och med slår smaken på flaskvatten.

HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE 

Tar bort även de minsta partiklar men lämnar kvar de viktiga mineralerna. GROHE Blue gör det enkelt att fånga upp de hälsoberikande ämnena i vattnet.

BEKVÄMLIGHET 

Nu behöver du inte längre bära hem de tunga flaskorna med kolsyrat vatten från butiken.

HÅLLBARHET

Snällare påverkan på miljön tack vare mindre användning av förpackningar jämfört med vatten på flaska. 
Visste du att det går åt 7 liter vatten för att producera 1 liter buteljerat vatten?

GROHE Blue Home
Köksblandare med kolsyrat vatten

GROHE TOALETT SENSIA ARENA

JAPANSK DUSCHTOALETT FÖR DIG SOM SÖKER EN NY TOALETT MED IÖGONFALLANDE DESIGN

Skonsammare mot huden, mer miljövänlig och hygienisk.
Den är utrustad med innovativa funktioner för din personliga komfort och har dessutom vunnit flera designpriser. Du kan nu med hjälp av en app eller fjärrkontroll styra och programmera toaletten. 
Sensia Arena är konstruerad för att vara 100% hygiensk samt enkel att rengöra. Den använder en luktabsorberingstekink för omedelbar rengöring av luften, HyperClean och AquaCeramics som gör att ingenting fastnar. Den skyddar dessutom mot kalk och eliminerar 99,9% av alla bakterier.
Toaletten måste monteras på WC-fixtur GROHE Rapid för Sensia.

Japansk duschtoalett
Sensia Arena

GROHE SMART CONTROL

TA DIN DUSCHUPPLEVELSE TILL NÄSTA NIVÅ!

Letar du efter ett duschsystem som erbjuder maximal komfort och intuitiva kontroller med unik design? Så här vill du att en dusch ska vara: Den innovativa SmartControl-tekniken låter dig välja och kombinera huvud- och handdusch som du vill. Dessutom kan du justera vattenmängden genom att trycka på/vrida på en knapp. Den 360 mm breda XXL-huvudduschen omsluter hela kroppen med ett lugnande vattenflöde. Handduschen är försedd med GROHES praktiska enklicksstrålväljare och fyra olika strålmönster.

Takduschset
Duo CC150

Tackduschset
Mono CC150

Till GROHES hela sortiment >>

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…