Information angående Coronaviruset Covid-19

POPULÄRA KATEGORIER

KÖKSBLANDARE

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

TAKDUSCHSET

DUSCHSET

KÖKSBLANDARE GROHE RED II MONO

HETT VATTEN NÄR DU VILL 

GROHE Red intregrerad vattenkokare är till synes en helt vanlig köksblandare men med en helt annan funktion än du tänkt dig. 
GROHE Red vattenkokare ger dig upp till 3 liter kokande vatten på nolltid. Slipp den vanliga vattenkokaren genom att montera GROHE Red Mono integrerad vattenkokare, som inte bara ger dig vatten vid 100 °C på ett ögonblick - den är dessutom minimalistisk och enkel i sin design vilket gör att den passar alla hem.
Det kokande vattnet aktiveras genom de barnsäkra tryckknapparna.

KÖKSBLANDAREN RED II MONO ÄR KIWA-CERTIFIERAD!

Detta betyder att den uppfyller de svenska regelverk som finns för köksblandarens egenskaper, installation och hantering. 
Köksblandaren från GROHE är därför helt säker att installera i privathushåll och passar perfekt som komplement bredvid din existerande köksblandare. 

GROHE Red
Köksblandare med integrerad vattenkokare

KÖKSBLANDARE GROHE BLUE HOME

KYLT, FILTRERAT OCH KOLSYRAT VATTEN DIREKT FRÅN DIN EGEN KÖKSKRAN!

Det prisvärda GROHE Blue® Home Duo-startpaketet har allt du behöver för att njuta av filtrerat, kylt eller kolsyrat vatten. Du kan även välja lätt kolsyrat vatten som alternativ. Med Blue Home Duo får du dessutom alla de fördelar som kommer med en väl utformad klassisk GROHE-köksblandare. 

Startpaketet innehåller en GROHE Blue ettgreppsblandare samt en kylenhet med låg energiförbrukning (0,5 kw/h), filter och en CO2-flaska för karbonisering. Kylenheten passar i alla skåp som är över 30 cm breda - vilket gör att den passar perfekt i de flesta kök - och både filtret och 425 gr CO2-flaskan är enkla att ta bort och byta. 

SMAKEN 

GROHEs filter tar bort alla orenheter och ger vattnet en ren och frisk smak som till och med slår smaken på flaskvatten.

HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE 

Tar bort även de minsta partiklar men lämnar kvar de viktiga mineralerna. GROHE Blue gör det enkelt att fånga upp de hälsoberikande ämnena i vattnet.

BEKVÄMLIGHET 

Nu behöver du inte längre bära hem de tunga flaskorna med kolsyrat vatten från butiken.

HÅLLBARHET

Snällare påverkan på miljön tack vare mindre användning av förpackningar jämfört med vatten på flaska. 
Visste du att det går åt 7 liter vatten för att producera 1 liter buteljerat vatten?

GROHE Blue Home
Köksblandare med kolsyrat vatten

GROHE TOALETT SENSIA ARENA

JAPANSK DUSCHTOALETT FÖR DIG SOM SÖKER EN NY TOALETT MED IÖGONFALLANDE DESIGN

Skonsammare mot huden, mer miljövänlig och hygienisk.
Den är utrustad med innovativa funktioner för din personliga komfort och har dessutom vunnit flera designpriser. Du kan nu med hjälp av en app eller fjärrkontroll styra och programmera toaletten. 
Sensia Arena är konstruerad för att vara 100% hygiensk samt enkel att rengöra. Den använder en luktabsorberingstekink för omedelbar rengöring av luften, HyperClean och AquaCeramics som gör att ingenting fastnar. Den skyddar dessutom mot kalk och eliminerar 99,9% av alla bakterier.
Toaletten måste monteras på WC-fixtur GROHE Rapid för Sensia.

Japansk duschtoalett
Sensia Arena

Till GROHES hela sortiment >>

26195+ nöjda kunder!

34914 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…