Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Inkluderande företagskultur

BAUHAUS arbetsplats präglas av högt tempo, gemenskap och korta beslutsvägar. Vi ser dessa egenskaper i vår kultur som en viktig del av vår framgång. För att lyckas med vår verksamhet är vi beroende av att våra medarbetare vill bidra och utvecklas tillsammans med oss.

Vi vill spegla samhället i stort, vilket innebär att vi värdesätter mångfald och jämställdhet i alla delar av organisationen. Vi jobbar aktivt för att förhindra diskriminering och accepterar inga former av trakasserier eller kränkande särbehandling.

Vill du bli en av oss? Här hittar du mer information om hur det är att jobba på BAUHAUS!

Kontinuerlig kompetensutveckling

Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling, bland annat genom interna utbildningar och Talent Management. Planering av kompetensutveckling och utbildning sker vid medarbetarsamtal.

Vår interna Hållbarhetsskola erbjuder digitala utbildningar som ger kunskap om BAUHAUS väsentliga hållbarhetsfrågor, varför det är viktigt att jobba med hållbarhet och hur varje medarbetare kan bidra i sina roller.

Hälsosam och säker arbetsmiljö 

Ett aktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete har hög prioritet hos oss. Vi kartlägger arbetsmiljörisker, gör riskbedömningar, vidtar åtgärdar och följer upp arbetsmiljöarbetet.

BAUHAUS arbetsplatsträffar är återkommande forum för att regelbundet diskutera aktuella arbetsmiljöfrågor. Vi genomför även utbildningar varje år för att öka kunskapen om arbetsmiljöfrågor.

Vi erbjuder också alla medarbetare som har behov av samtalsstöd att på ett enkelt och skyndsamt sätt komma i kontakt med psykolog. Man är anonym gentemot arbetsgivaren och det är kostnadsfritt för medarbetaren.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…