Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Halle System AB är en ledande tillverkare av system i glas och aluminium med egen tillverkning i Laholm.

Kvalitet
Våra produkter genomsyras av hantverk, kvalitet och ett stort engagemang från våra medarbetare som gör produkter till marknadsledande i form, kvalitet och design. Att kunna sätta stämpeln ”Made in Sweden” på våra produkter är något vi känner en stor glädje och stolthet över.

Glassystem
Ett glasparti är så mycket mer än ett glasparti. Att glasa in en uteplats eller förändra hela husets karaktär med ett öppningsbart parti i husväggen ger en känsla av lyx och en upplevelse av att både vara inne och ute samtidigt. Halle tillverkar skjutbara, fasta och vikbara partier till ditt uterum, vinterträdgård eller husfasad. Vi har ett brett sortiment av både dörrar oh fönster för årets alla månader och årstider.

Välj ur våra uterumsserier:
* Fritid för sommaren
* Mertid för vår och höst
* Alltid för året runt

Till husfasaden har vi olika system med välisolerade 3-glaspartier.

Uterum
I vår egen produktion i Laholm tillverkar vi alla våra uterum. Limträstommar kapas som färdiga paketrum eller tillverkas efter kundens egna önskemål.

Tak
I vårt sortiment finns även ett brett sortiment av olika uterumstak. Kanalplasttak i olika tjocklekar och kulörer, beroende på hur det ska användas. Vi har även egen produktion av glasfiberarmerad takplast samt ett brett sortiment av altantak och skärmtak i olika material beroende på hur de ska användas.

Halle System AB
Din kompletta uterumsleverantör

Halle efter produkter

I flera av våra varuhus lagerhåller vi Halles uterumspartier för omgående leverans. Skjutbara dörrar i både enkelglas för sommarbruk, och isolerglas för vår/höst-bruk finns att köpa i butik. Du plockar själv snabbt och enkelt ihop det uterumsparti du önskar.

Uterumspartier för sommarbruk
Halle Primolux är uterumssystemet för dig som ska nyttja ditt uterum under sommaren. Ett väder och vindskydd som även förlänger sommarkvällarna. Halle Primolux har 5 mm härdat glas i dörrarna och är ett mycket prisvärt uterumssystem för sommaren.

Uterumspartier för vår/höst-bruk
Halle Primolux Isoler är uterumssystemet för dig som ska nyttja ditt uterum från tidig vår till sen höst. Primolux Isoler har 2-glas, säkerhetsglas i dörrarna och är anpassat för att värmas upp från vår till höst.

Om du önskar partier i andra mått än de standardmått som finns på BAUHAUS.se så kontaktar du vår kundtjänst eller något av våra varuhus.

BUTIKSSORTIMENT
BUTIKENKELGLASISOLERGLAS
Göteborg, BäckebolJaJa
Göteborg, SisjönJaJa
Helsingborg, HyllingeJaJa
KalmarJaJa
LinköpingJaJa
LöddeköpingeJaJa
Malmö, BernstorpJaJa
NorrköpingJaNej
Stockholm, BrommaJaJa
Stockholm, JärfällaJaJa
Stockholm, LännaJaJa
Stockholm, SicklaJaJa
Stockholm, Upplands VäsbyJaJa
UppsalaJaNej
VästeråsJaJa

Vill du ha hjälp med montering av ditt uterum?
Kontakta vår montagekoordinator för att boka ett hembesök där hantverkaren går igenom förutsättningar och mått. Vid hembesöket lämnas en offert över med pris för monteringen.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto