Information angående Coronaviruset Covid-19

Laga maten ute i naturen!

Hällmarks stekhällar är tillverkade av allra högsta kvalitet för att du ska kunna njuta av grillad mat utomhus, året om. Oavsett var du befinner dig är en stekhäll en garanti för en smaklig måltid. En stekhäll från Hällmark är därför ett måste om du vill bjuda in till grillfest på stranden, i skidbacken, eller hemma i trädgården.

Hällmark Garden
Gillar du att laga mat ute i trädgården? I så fall är Hällmark Garden ett utmärkt sortiment för dig, välj mellan flera stekhällar och tillbehör som kan användas med gasolbrännare. För att göra det enkelt för dig finns det flera kompletta set med stekhäll, gasolbrännare och regulatorset i ett. Du kan välja mellan flera olika storlekar på stekhällen så att den passar dina unika behov.

Hällmark Outdoor
Denna serie är utvecklad för dig som gillar att vara ute i naturen och grilla över öppen eld. Både stekhällarna och tillbehören är tillverkade för dig som älskar att vara ute i naturen året om. Med andra ord passar de lika bra i snöfyllda fjäll som under varma sommardagar i skärgården.

Hällmark har något för alla, vilken stekhäll blir din favorit?
Se hela sortimentet
Kompletta set
Garden
Outdoor

Utforska tillbehören

24868+ nöjda kunder!

33421 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…