Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Hide-a-lite

LED-belysning & LED armaturer

Skapa allmänljus med fasta eller riktbara downlights

Downlightsen går att ljusreglera så att du enkelt kan variera mellan bra arbetsljus och härligt stämningsljus.

Hide-a-lite har armaturer för alla typer av rum

Varför hide-a-lite och varför LED belysning

Billigt i drift
LED-lampor använder betydligt mindre energi än traditionella glödlampor, det innebär att du kan spara pengar på dina elräkningar. LED-lampor använder upp till 85% mindre energi än glödlampor och upp till 50% mindre energi än halogenlampor. Det betyder att du kan spara pengar på elräkningen och bidra till att minska din miljöpåverkan genom att använda LED-belysning.

Längre livslängd
LED-lampor har mycket längre livslängd än traditionella glödlampor vilket innebär att du inte behöver byta ut dem lika ofta. LED-lampor kan hålla upp till tiotals gånger längre än glödlampor och upp till fyra gånger längre än halogenlampor. Det betyder att du inte behöver byta lampor så ofta, vilket kan vara en stor fördel om du har svårt att nå belysningspunkter som t.ex. downlights.

Hållbarhet
LED-lampor är mer hållbara och tåliga mot skador än traditionella glödlampor, vilket gör dem mindre benägna att gå sönder.


Ljuskvalitet
LED-lampor ger ett ljusare och mer fokuserat ljus som är mindre "hårt" mot ögonen. De finns också i ett brett spektrum av färgtemperaturer, så att du kan välja den perfekta belysningen för ditt rum.

Miljövänlighet
LED-lampor är mer miljövänliga än traditionella glödlampor eftersom de använder mindre energi och håller längre.

Säkerhet
LED-lampor producerar mycket lite värme, så de kan användas på ställen där det finns risk för brand. De är också mer motståndskraftiga mot skakningar och stötar, så de kan användas i områden där det finns risk för att lamporna kan tas ner eller skadas på annat sätt.


Om Hide-a-lite

Hide-a-lite tillverkar LED belysning för hemmet och för huset så att du kan njuta av optimala ljusförutsättningar i alla rum.
Hide-a-lite är ett varumärke från Elektro Elco AB, och som tidigt blev stora på marknaden inom LED belysning med sitt intåg på den svenska belysningsmarknaden.
Belysning med fokus på kvalité. Hide-a-lite utvecklar modern belysning med fokus på lättinstallerade produkter av hög kvalité. Teknik, design och funktion är ledord för att skapa produkter med lång livslängd.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto