Information angående Coronaviruset Covid-19

INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE FJÄRIL GRÖN

169,00 kr
Skydda fjärilar med ett insektshotell!

Med ett insekthotell skapar du en skyddande livsmiljö för bin, verktygsinsekter och fjärilar för foder, häckning och avel. Insekterna kommer i sin tur att hålla trädgården vid liv, mata fåglarna och p...
Se fullständig produktbeskrivning
Nyhet!

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Skydda fjärilar med ett insektshotell!

Med ett insekthotell skapar du en skyddande livsmiljö för bin, verktygsinsekter och fjärilar för foder, häckning och avel. Insekterna kommer i sin tur att hålla trädgården vid liv, mata fåglarna och pollinera dina fruktträd och blommor, samtidigt som de bidrar till en viktig och större biologisk mångfald.

Det fina insekthotellet kommer att vara ett kreativt och dekorativt element i trädgården och kan till exempel hängas på staketet på platsen i trädgården där det finns flest träd, buskar och blommor, så insekterna behöver inte flyga långt för att hitta mat. Insekter är användbara för pollinering och som skadedjurskontroll och ger mer mångfald i trädgården.Insekter tar många uppgifter i våra trädgårdar. Till exempel pollinerar de växter och fungerar som en naturlig skadedjursbekämpning. Med detta insekthotell kan du erbjuda flera typer av boende och viloläge.

Livsmiljöerna för många insektsarter hotas av miljöförändringar, och detta är ett sätt att skydda dem. Lägenheten i mitten ger skydd och bostäder för fjärill. De är alla effektiva nyttighetsdjur och äter stora mängder bladlöss och spindelkvalster. Hålen som borrats i trä lockar många olika insektsarter. Var och en föredrar hålens olika diameter.

Blåbär föredrar till exempel hål med en diameter på 3-7 mm, medan Hylaeus föredrar 2-4 mm. Vilda bin förseglar hålen med lera. Det finns många faktorer att tänka på när du väljer platsen för insektshotellet. Välj en solig plats som är skyddad från vind och regn. Värmen är viktig för yngeln. Häng hotellet i en höjd av 1,5 till 2 m i söderriktning. Se till att insatserna lätt syns av insekterna. Närliggande örter, blommor, buskar och träd säkerställer att hotellet alltid är fullbokat. Här kan insekterna hitta mat. Dessutom bör lera, sand och vatten också hittas i närheten.
 
Teknisk information
Längd: 15,7 cm
Bredd: 14,3 cm
Höjd: 21,2 cm
Material: FSC-märkt naturligt trä/metall
Färg: Grön
Mer information
Produktnamn INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE FJÄRIL GRÖN
Artikelnummer 6401753A
Vikt 0.400000
EAN-nr 8714982151637
Netto vikt 0.46
Varumärke GARDEN LIFE
Typ INSEKTSHOTELL

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18561+ nöjda kunder!

25717 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…