Företagskund? Ansök eller logga in här!

Njut av det nytvättade huset hela sommaren!
Tvättar du huset nu på våren kan du sitta och se på det rena fina huset hela sommaren med gott samvete. Då får du samtidigt en bra översikt över allt annat underhåll som du bör planera den här säsongen. Det kan vara en panelbräda som behöver bytas, en vägg som behöver lite färg m.m. Om det fortfarande är frost på natten där du bor bör du vänta lite innan du börjar.

Nytt och mer effektivt tvättmedel
Jotun 3-i-1 Kraftvask och mögeldesinfektion är en rengöring som desinficerar alger och mögel. Du behöver inte skrubba lika kraftigt och algerna kan i regel tas bort med en högtryckstvätt. Om det är mycket smuts och alger kan du däremot behöva hjälpa till lite med borsten.

Tips! Var försiktig med högtryckstvätten och använd inte för hård stråle. Det kan skada fasaden.

Observera att den nya hustvätten har en långtidsverkande effekt och att det kan ta några veckor innan möglet släpper taget. Har du oljefärg på husväggen kritar dessa ofta, testa genom att dra handen över ytan och se om färgen kritat av sig. Hustvätten avlägsnar i första hand smuts, men även kritning så att huset får tillbaka sin glans.

Rekommendationerna är tydliga: huset mår bäst med en årlig tvätt. 

Det tar bort både smuts och skadlig mögel- och algbeväxning, och huset ser rent och välunderhållet ut efter bara några timmars arbete. Det nordiska klimatet är så varierande och numera har vi ofta högre temperaturer och flera dagar med kraftigt nederbörd under året. Mögel och alger trivs dessvärre i fuktigt väder och hittar oftare vägen till husväggen där de snabbt sprids.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto