Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken

Kingstone 
Grillar och grilltillbehör

Kingstone Grillar 
Är du på jakt efter grillar som passar alla behov? Med ett brett sortiment av gasolgrillar, kolgrillar, pizzaugnar och grillvagnar har Kingstone något för alla.
Kingstones gasolgrillar är perfekta för den som vill ha en snabb och bekväm grillning. Våra kolgrillar å andra sidan, ger den ultimata grillkänslan och en smak rik av rök.
Nyheten för 2023 är att pizzaugnarna gör entré. Kingstones egna. Med våra pizzaugnar kan du enkelt bjuda på hembakad pizza med en knaprig botten. 
Men det slutar inte där! För den som vill ta grillningen till nästa nivå, har vi också våra grillvagnar - perfekta för stora grillfester och utomhusarrangemang. Alla våra produkter är prisvärda och av hög kvalitet. 

Grilltillbehör för grillälskaren

Kingstone
Kingstone erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa grilltillbehör för att göra din grillsession till en riktigt smakfull och minnesvärd upplevelse. Deras produkter är tillverkade med omsorg och precision, och är speciellt utformade för att möta allas grillbehov.

Kingstone har också ett brett utbud av grillredskap, inklusive grillgaller, grillborstar och grillpinnar som är perfekta för att få den perfekta grillytan och undvika maten att fastna på grillen.

 Grillskydden är också av hög kvalitet och kommer att skydda din grill mot väder och smuts, vilket håller den i bra skick och förlänger livet i grillen.

Med Kingstone's grilltillbehör kan du vara säker på att du får den bästa upplevelsen av din grillning och kommer att kunna imponera på dina gäster med dina kulinariska färdigheter. 

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…