Information angående Coronaviruset Covid-19

LACKPENSEL ANZA PLATINUM PRECISION 20 MM

125,00 kr

Vinklad lackpensel 20 mm

Platinum Precision är vårt bästa val för användare som kräver högsta kvalitet och finish. Penseln är lämplig för målning av mindre ytor som kräver precision och skarpa kanter. Penseln har en TriTech™ teknologi som ger ...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 2

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Vinklad lackpensel 20 mm

Platinum Precision är vårt bästa val för användare som kräver högsta kvalitet och finish. Penseln är lämplig för målning av mindre ytor som kräver precision och skarpa kanter. Penseln har en TriTech™ teknologi som ger perfekta raka linjer, hörn och detaljer. Syntetborsten är av allra högsta kvalitet och är utvecklad för alla färger inne och ute, såväl vattenbaserad som oljeburen färg. Platinum har ergonomiskt utformade skaft med räfflor och flera olika greppzoner för utökad komfort i varje grepp. Varje Precision-pensel levereras med en lufttät, återförslutningsbar förpackning i hårdplast. Den skyddar det trekantiga penselhuvudet och gör att färgdoppad pensel klarar minst tre dygn utan att torka.

 Penseln är lämplig för målning av mindre ytor som kräver precision och skarpa kanter. Penseln har en TriTech™ teknologi som ger perfekta raka linjer, hörn och detaljer. Ergonomiskt utformat skaft med flera greppzoner. Levereras med en lufttät, återförslutningsbar förpackning i hårdplast.

Teknisk information
Bredd: 20 mm
Passar alla typer av färg

Mer information
Produktnamn LACKPENSEL ANZA PLATINUM PRECISION 20 MM
Artikelnummer 5002900A
Vikt 0.050000
EAN-nr 7311490040500
Netto vikt 0.04
Typ LACKPENSEL
Serie PLATINUM
Varumärke ANZA

25048+ nöjda kunder!

33657 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…