Information angående Coronaviruset Covid-19

LACKPENSEL ANZA PLATINUM XT CAPACITY 70 MM

189,00 kr

Flat lackpensel 70 mm

Platinum XT Capacity är vårt bästa val för användare som kräver högsta kvalitet och finish. Penseln är lämplig för målning av större ytor som tex dörrar och köksluckor som kräver en slät yta. Penseln har en extra tjock in...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Flat lackpensel 70 mm

Platinum XT Capacity är vårt bästa val för användare som kräver högsta kvalitet och finish. Penseln är lämplig för målning av större ytor som tex dörrar och köksluckor som kräver en slät yta. Penseln har en extra tjock inlaga som gör att den tar upp maximalt med färg och gör det enklare att få ett finare slutresultat utan penselstreck. Syntetborsten är av allra högsta kvalitet och är utvecklad för alla färger inne och ute, såväl vattenbaserad som oljeburen färg. Platinum har ergonomiskt utformade skaft med räfflor och flera olika greppzoner för utökad komfort i varje grepp. Den har dessutom patenterat frånläggningsstöd och burkhängare samt rostfritt bleck.

Lämplig för målning av större ytor som tex dörrar och köksluckor som kräver en slät yta. Penseln har en extra tjock inlaga som gör att den tar upp maximalt med färg och gör det enklare att få ett finare slutresultat utan penselstreck. Ergonomiskt utformat skaft samt rostfritt bleck.

Teknisk information
Bredd: 70 mm
Synlig borst: 62 mm
Tjocklek: 20 mm
Passar alla typer av färg
Bäst i test enligt Testfakta

Mer information
Produktnamn LACKPENSEL ANZA PLATINUM XT CAPACITY 70 MM
Artikelnummer 5002898A
Vikt 0.130000
EAN-nr 7311490040449
Netto vikt 0.13
Typ LACKPENSEL
Serie PLATINUM
Varumärke ANZA

25048+ nöjda kunder!

33657 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…