Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

LÖVRÄFSA GARDENA COMBISYSTEM STÄLLBAR

199,00 kr
5 1

Lövräfsa ställbar

Ställbar lövräfsa ifrån Gardenas fantastiska Combisystem som har hela 25 års garanti. Räfsa undan löven enkelt och effektivt ...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Lövräfsa ställbar

Ställbar lövräfsa ifrån Gardenas fantastiska Combisystem som har hela 25 års garanti. Räfsa undan löven enkelt och effektivt med den här lövräfsan och koppla ihop den med önskat skaft.

Om Gardena Combisystem
Combisystemet från Gardena erbjuder dig alla mängder med trädgårdsredskap som alla är kompatibla med samtliga skaft och handtag i serien. Det unika med systemet är således att samtliga trädgårdsredskap kan anpassas till skaft och handtag av olika längd samt ergonomi – Detta ger dig full valfrihet vid dina trädgårdsarbeten. Skaften finns både i fasta längder och med teleskopfunktion – så att du enkelt kan koppla på och använda en variant som du föredrar. Med hjälp av Combisystemet kommer dina trädgårdsredskap också ta mindre plats – eftersom du inte behöver ett skaft till varje redskap. Förvara dina redskap enkelt, smidigt och snyggt på Gardenas redskapshållare – så har du alltid koll på vart du har redskapen. Utöver sina praktiska fördelar och egenskaper håller hela serien en mycket hög kvalité och som ett bevis på detta har alla redskap i serien hela 25 års garanti!

Artikeldata

Mer information
Produktnamn LÖVRÄFSA GARDENA COMBISYSTEM STÄLLBAR
Artikelnummer 6302500A
Vikt 0.520000
EAN-nr 4078500017343
Netto vikt 0.42
Typ RÄFSA
Färg GARDENA
Varumärke GARDENA

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…