Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Skriv en recension
Ställ en fråga

MARKSTEN BENDERS METRO 210X140X50 MM GRÅ 10,29 M²

Paketet innehåller:

  350 x MARKSTEN BENDERS METRO HELSTEN GRÅ 210X140X50MM   + 0,00 kr
  1 x BENDERS-PALL   + 0,00 kr
  1 739,50 kr

  Modernt formspråk.

  Metro är en trädgårdsplatta med slät yta tillverkad med minifas och minidistanser vilket skänker en mjuk känsla kring en ...

  Fullständig produktbeskrivning

  Produktbeskrivning

  Modernt formspråk.

  Metro är en trädgårdsplatta med slät yta tillverkad med minifas och minidistanser vilket skänker en mjuk känsla kring en strikt sten. Stenen ger ett modernt intryck och passar utmärkt i de flesta miljöer. Du lägger enkelt både traditionella och fantasifulla mönster. Monteras med fördel tillsammans med kantsten för mer stabil  och vacker inramning. För att hålla bort ogräs och ohyra samt för få ett så bra underlag som möjligt så rekommenderar vi att du använder Benders ogräshämmande fogsand.

  Låt fantasin flöda!
  Att väcka trädgården till liv med hjälp av stenplattor innebär inga större ingrepp. Entrén ger det där första, viktiga intrycket. Att komma hem och känna sig glad och stolt när man närmar sig huset är en fantastisk känsla. Att lägga nya gångar och en trevlig uteplats blir ett lyft i den äldre trädgården och höjer värdet på ditt hus. Det blir samtidigt praktiskt att ställa möbler på och lättare att hålla snyggt. Hela trädgården behöver inte grävas upp och allt behöver inte göras om på en gång. Det är detaljerna och sammanhållningen som räknas.  Kombinera markbeläggningen med t ex dekorsten, växter och andra naturmaterial för att sätta din egen personliga prägel.

  Teknisk information:
  Användningsområde: Gång-och cykeltrafik t.ex trädgårdsgång och uteplats
  Byggmått: 210x140x50 mm
  Yta: Slät
  Trafikklass: GC
  Normkrav: EN 1339:2003
  Vikt/st: 3,29 kg
  Vikt/pall: 1152 kg
  Antal sten per pall: 350
  Antal m² per pall: 10,29
  Antal sten per kvm: 34

  OBS! Denna produkt levereras antingen med lastbil med bakgavellyft eller kranbil vilket innebär att varan är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan förekomma. Leverans är endast möjlig där ovan biltyp kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar.

  Att tänka på:
  Kalkutfällningar visar sig som mer eller mindre kraftigt avvikande fält eller ringar på plattan/markstenens yta. Kalkutfällningen består av kalciumkarbonat och bildas genom en reaktion mellan kalciumhydroxid och koldioxid under inverkan av vatten. Kalkutfällningen påverkar inte betongens hållfasthet eller andra egenskaper utan är endast ett estetiskt problem. Normalt försvinner kalkutfällningen av sig själv genom att ytan utsätts för slitage. Processen kan påskyndas genom att ytan sandas och den kvarliggande sanden borstas över ytan. Kraftigare angrepp kan tunnas ut genom tvättning med 10% saltsyrelösning som sköljes bort med rikligt med vatten efter behandlingen. Kalkutfällningar förekommer i alla betongprodukter och är en produktegenskap. De är därför inte reklamationsgrundande.

  Artikeldata

  Mer information
  Produktnamn MARKSTEN BENDERS METRO 210X140X50 MM GRÅ 10,29 M²
  Artikelnummer 6002281K
  EAN-nr 0200500415957
  Typ MARKSTEN
  Färg GRÅ
  Varumärke BENDERS

  Liknande produkter

  Recensioner

   

  Kvällsöppen kundtjänst

  Öppet till 20 på vardagar
   

  Anmäl returer och reklamationer

  Läs mer om hur det fungerar
  https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

  Gå med i BAUHAUS Premium

  Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

  Stäng
  Lägg till i favoriter

  Lägg till i favoriter

  Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

  Logga in eller skapa konto

  Laddar…