Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.

Vilken bur ska du välja?

Care2

Anpassad till små husdjur upp till 9 kg. Praktisk och smidig som fungerar lika väl utanför bilen som under färd. Förberedd för fastsättning med hjälp av bilens säkerhetsbälte.

MultiCage
Frihet för alla. Den kloka lösningen för dig som lever ett aktivt liv. När resan till naturen ska fungera lika smidigt som en transport inne i stan. Här finns gott om utrymme för en eller flera fyrbenta vänner.

VarioCage
Marknadens säkraste hundbur för SUV-, kombi-, samt halvkombi bilar. Denna bur är avsedd att stå bakom baksätet. Teleskopisk konstruktion som maximerar utrymmet för din hund. Inbyggd deformationszon minskar risken för rygg-, nack- och huvudskador hos baksätets passagerare om olyckan skulle vara framme.

VarioBarrier
Krocktestat Universal lastnät för bagageutrymmet som enkelt kan justeras ut efter bilens form. Dessutom kan du ta med dig VarioBarrier vid nästa bilbyte tack vare dess variabla konstruktion.

VarioGate
Enkelt skapar du ett slutet utrymme i bagaget som kan användas för transport av hundar eller annat som man vill hålla under uppsikt. VarioGate är ställbar i höjd, bredd och djup vilket gör att den passar i de flesta bilar utan tröskel på marknaden.

VarioDivider
En avdelare separerar lasten i ditt bagageutrymme. VarioDivider är avsedd att användas i kombination med VarioGate och kan inte användas fristående. Genom sin robusta och reglerbara konstruktion säkras lasten för sidledes förflyttning i bagageutrymmet.

Beskrivning av olika krockscenarion
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto