Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Undrar du hur det är att jobba på BAUHAUS? Här möter du några av våra medarbetare som berättar om deras resa på BAUHAUS.

MARTIN CARNESTEDT
VARUHUSCHEF

"Min karriär på BAUHAUS började med en helgtjänst i kassan/informationen. Efter avslutade studier så bestämde jag mig för att satsa på en karriär som chef och med god hjälp av bra chefer och duktiga medarbetare runt omkring mig så har det gått bra så här långt.

På BAUHAUS får jag möjlighet att utveckla mina medarbetare och verksamheten till någonting bättre. Vi är många anställda och alla har vi styrkor och utmaningar som går att utveckla. Att få vara delaktig i det är det allra bästa med mitt yrke."

OMAR EL-MANSOURY
PRODUKTCHEF

"BAUHAUS är en arbetsplats som uppmärksammar individer med driv, engagemang och hjärtat på rätt ställe, som tur är finns många kollegor på bolaget med denna beskrivning. Enligt mig är detta nyckeln till vår marknadsledande position idag.

Min karriär tog fart i säljande led, för att något senare tilldelas personalansvar i ett utav våra varuhus. I dagsläget sitter jag med ett härligt gäng på inköp, som produktchef för våra färgavdelningar. Mitt arbete går bl. a ut på att sätta sortiment, priser, förhandla avtal samt utveckla framtida koncept. Ett jobb med dagliga utmaningar och tuffa beslut, vilket också gör att man själv utvecklas i sin yrkesroll och som människa. Avslutningsvis vill jag säga att jag trivs fantastiskt bra!"

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…