MULLTOA - LITE RUNDARE, LITE VÄNLIGARE

MullToa är en biologisk toalett som producerar mull på plats, i själva fritidstoaletten
Komposteringen sker med hjälp av naturens egna mikroorganismer. 

Toaletten heter MullToa för att den producerar naturlig mull, utan separering och utan påsar. 
En miljövänlig lyx – utan vatten och avlopp.

MULLTOA AI – MED DEN NYA AI-TEKNIKEN ANPASSAR SIG TOALETTEN SJÄLV EFTER BEHOV. AUTOMATISKT OCH INTELLIGENT!

MullToa 65ai och 55ai (beteckningen ai står för auto intelligence) tillhör den en ny generation Mulltoa som själv anpassar kapaciteten. MullToa fungerar för många användare i tät följd utan väntetid, även ”spolningen” är automatisk. I Mulltoa komposteras avfall och papper direkt, med hjälp av en sinnrik teknik som gör det maximalt enkelt och bekymmersfritt för den som använder toaletten.

Självklart är toaletterna snygga och fräscha med heltäckande insynsskydd, för att öka enkelhet och komfort.

MullToa 65ai är Mulltoas flaggskepp och den enda toaletten på svenska marknaden som klarat de omfattande kraven för miljömärkning enligt Svanen. Toaletten har stor kapacitet och är så bekväm att man lätt glömmer att det inte är en vanlig toalett.

MullToa 65ai har klarat de mest omfattande testen som finns vad gäller miljökrav, driftsekonomi, funktionskrav och kvalitet.

MullToa 55ai är som MullToa 65ai, förutom att kapaciteten vid vanlig användning och tillfällig extrabelastning inte är riktigt så omfattande. Skillnaden mellan de två är storleken på toaletten.

Är ni inte i behov av den större kapaciteten men vill ha en toalett med samma fina egenskaper som MullToa 65ai så är detta modellen för er.


MULLTOA E

Är inte behovet av teknik och kapacitet så stor, är en mer traditionell MullToa ett bra alternativ.

I Mulltoa komposteras avfall och papper direkt, med hjälp av en sinnrik metod som bryter ned 90-95 procent av avfallet. Samtliga modeller har denna effektiva kompostering (nedbrytning).

I MullToa 15e och 25e anpassas värmen enkelt i relation till användandet. MullToa 15e och 25e passar bra för det lite mindre fritidshushållet. Självklart är toaletterna snygga och fräscha med heltäckande insynsskydd, för att öka enkelhet och komfort.

Skillnaden mellan 15e och 25e är att 25e är bekvämare då ”spolningen” sker automatiskt efter varje toalettbesök. Detta underlättar även för gäster och barn.

17022+ nöjda kunder!

23734 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…