PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
Skriv en recension
Ställ en fråga

PP600 PRIMER 20L

1 295,00 kr

PP600 PRIMER 20 LITER

PP 600 är en dispersionsprimer med hög alkaliebeständighet avsedd för alla typer av underlag. Produkten är vattenskadesta...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

PP600 PRIMER 20 LITER

PP 600 är en dispersionsprimer med hög alkaliebeständighet avsedd för alla typer av underlag. Produkten är vattenskadestabil.

Användningsområde
PP 600 används till primning (förbehandling) av golvytor vid användning av Combimix golvprodukter. Primern har särskilt hög alkaliebeständighet. Primern säkerställer vidhäftningen mot den yta som ska beläggas. Primern bildar även en film som minskar risken för blåsbildning i avjämningsmassan.

Förbehandling
Underlaget ska vara rent och fritt från damm, cementhud, fett och andra föroreningar som kan hindra PP 600 från att få fullgod vidhäftning till underlaget. Med hänsyn till primerns filmbildning ska underlagets temperatur inte understiga 10°C. För bästa arbetsresultat bör temperaturen i arbetslokalen ligga mellan 10–25°C. Luften i lokalen bör ha en relativ fuktighet (RF) understigande 80%.

Blandning
PP 600 blandas till rätt koncentration i ett blandningskärl. För att få rätt blandningsförhållande läs primerguiden på förpackningen eller här intill. Lösningen vatten/primer blandas lätt under omrörning. Sörj alltid för en god ventilation vid primningsarbete då det påskyndar uttorkningen.

Applicering
Primerlösningen fördelas jämnt över golvytan och borstas därefter in i underlaget med en mjuk borste. Undvik pölbildning. Vid läggning av golvspackel i två skikt ska alltid primning utföras mellan läggningarna. På sugande underlag bör primningen utföras i två omgångar, där första primningen spädes 1:5 och den andra 1:3. Första primningen behöver inte torka innan primning två utföres. På normala betongytor räcker det normalt med en primning, där primern spädes 1:3. På underlag som inte är sugande spädes primern 1:1 och dessutom borstas torrt spackelpulver in i primern och får torka fast. Eventuellt spill rengörs omedelbart med vatten. Verktyg och maskiner rengörs omedelbart med vatten.

Efterbehandling och uttorkning
Innan spackelarbetet påbörjas ska primern vara torr. Spackling bör utföras inom 72 timmar.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn PP600 PRIMER 20L
Artikelnummer 4339565A
Vikt 20.000000
EAN-nr 7350007771629
Netto vikt 18.00
Typ PRIMER
Varumärke COMBIMIX

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…