Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

DAGS FÖR SEMESTER? SÄKRA HEMMET INNAN DU ÅKER!

Låt ingenting störa din efterlängtade semester och maximera din avslappning med dessa kloka råd från BAUHAUS. 
Inbrott har enligt brottsförebyggande rådet ökat vilket har medfört att större åtgärder behöver tas för att hålla ditt hem säkert. Som tur är ökar tekniken kring säkerhet i högre takt och här på BAUHAUS vill vi erbjuda dig allt du behöver under samma tak.

LARMPAKET

Investera i ett hemlarm, vi har standardpaket med en siren som avger ett hög, gällt ljud om larmet inte avaktiveras.
Däröver har vi övervakningspaket som kopplas till din smartphone och i de mest effektiva paketen medföljer kameraövervakning. 

KAMERAÖVERVAKNING

Fristående kameraövervakning är en effektiv skrämseltaktik som kan stressa inbrottsbrottstjuven nog för att överväga sitt beslut. 
Vi har både kameror som monteras utomhus och inomhus, eftersom behovet är olika beroende på om du bor i lägenhet eller hus.

DIGITALA LÅS

Något som rusat i utvecklingen är smarta, digitala lås. Lås för ytterdörr men också altandörr och fönster, vilket är den vanligaste vägen för inbrottstjuvar att ta sig in - särskilt om du bor i hus eller på bottenvåning. Digitalt lås är perfekt om du tagit hjälp av grannar och vänner, de kan då med hjälp av en tillfällig kod ta sig in i hemmet och sortera post. En full brevlåda signalerar att du är bortrest.

FJÄRRSTYR INOMHUSBELYSNINGEN PÅ SEMESTERN

Skenet bedrar - få inbrottstjuven att tro att du är hemma. Inomhusbelysningen kan du koppla till mobilen vilket gör det möjligt att styra belysningen i hemmet vart du än befinner dig i världen. 

LYS UPP FASADEN AUTOMATISKT

Montera vägglampor med skymningsrelä eller rörelsesensor. En rörelsesensor känner av om någon rör sig på tomten och tänder lampan, det drar till sig grannarnas uppmärksamhet och skrämmer samtidigt inbrottstjuven. Skymningsrelän tänder lamporna då mörkret faller vilket betyder att den som vill ta sig in måste riskera att vara synlig - det kan vara nog för att avstyra inbrottet. 

LÅS IN VÄRDESAKER I VÄRDESKÅP

Invändigt i hemmet kan du låsa in dina värdesaker i ett värdeskåp för att göra dessa mindre lättillgängliga. 

LÅS FÖRRÅDET MED PÅLITLIGA LÅS

Lås in dina trädgårdsredskap såsom krattor, stegar och spadar som är möjliga verktyg vid inbrottet. Använd ett hänglås i klass 4 som är tillverkat för utvändig låsning av dörr eller port.

BRANDSÄKERHET


GODA RÅD TILL DIG SOM VILL MINSKA BRANDRISKEN


Läs om hur du förebygger och släcker bränder. Vi hjälper dig att välja rätt brandsläckare och vad är en branddörr egentligen?!

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto