PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter


På Scanbad konstruerar, tillverkar och levererar vi badrumsmöbler av hög kvalitet i flera prisklasser.
Du får spännande dansk design och funktion med produkter som skapats för badrummet. Vi är badrumsspecialister
och stolta över att leverera det bästa för dig.

Scanbad – För en bra start på dagen.


För de flesta av oss börjar dagen i badrummet, här lägger vi grunden för resten av dagen. Badrummet är det rum alla söker sig till för sina morgonbestyr, det kräver logistik och funktionalitet.

Med våra produkter hittar ni lösningarna för funktionella och snygga badrumsinredningar, oavsett storlek, form och sneda vinklar. Från det största badrummet till den minsta gästtoaletten.

Med hela vårt produktsortiment av flexibla duschlösningar, praktiska handdukstorkar och färdigmonterade möbler med ett enkelt monterings-system gör vi det lätt för dig att göra det själv.

Ett vackert och funktionellt badrum är en investering, som ökar bostadens värde och ökad komfort i vardagen.
Multo
Låt dig inte begränsas av ett litet rum

Scanbad Multo
Multo är klassisk design med stora valmöjligheter och mycket hög kvalitet i förhållande till priset. Serien innehåller tvättställsskåp med luckor eller utdragslådor i många storlekar och matchande tvättställ i många olika utföranden. Multo erbjuder också eleganta och funktionella spegel- och spegelskåpslösningar medenergisnål LED belysning. Saknar du extra förvaringsutrymme finns det praktiska högskåp i flera modeller som tillval.
Play
Använd väggarna till förvaring

Scanbad Play
Play gör inredningen av ditt badrum till en kreativ lek. Plays inspirerande universum ger dig möjlighet att blanda produkterna kors och tvärs och skapa ett helt personligt uttryck. När de stora modulerna är på plats kan du leka vidare och lägga till detaljerna: handtag, ben, lampor och speglar. Att förvandla ett badrum till just ditt badrum har aldrig varit så enkelt och roligt.
Delta
Inred med snedtak

Scanbad Delta
Delta anpassar sig alltid till ditt badrum. Seriens breda utbud av färger och tvättställ i olika storlekar och material ger dig möjlighet att utnyttja utrymmet optimalt, oavsett om du har ett stort eller litet badrum. Inred efter dina egna individuella önskemål och behov och gör inredningen personlig med Deltas alla möjligheter Unna dig själv extra comfort med mängder av funktionella tillbehör som skapar stämning och gör vardagen i badrummet enklare.
Handdukstorkar
Speglar
Spegelskåp
Scanbad duschar
Ett brett sortiment av duschväggar och -dörrar med stilren design och förstklassig kvalitet med funktionella detaljer.
Se hela sortimentet
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…