Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Har du någon gång stått i ett stökigt förråd, känt att du behöver ta tag i oredan, men sagt till dig själv “jag gör det sen”? Du är inte ensam!

Så många som åtta av tio har övervägt att organisera sitt förråd på ett bättre sätt, men har av olika skäl skjutit upp det.

Genom att ta tjuren vid hornen och en gång för alla organisera dessa utrymmen finns det en god chans att du både kan spara tid och slippa frustration!

SÅ FÅR DU ORDNING I DITT GARAGE & FÖRRÅD

Enligt Elfas senaste Förvaringsrapport är verktyg och trädgårdsredskap något av det vi tycker är svårast att hålla ordning på. Men genom att tänka i olika ändamålsenliga sektioner kan du skapa ett logiskt förvaringssystem som gör det enklare både att hitta bland alla saker och hålla ordningen.

Samla till exempel alla penslar, sandpapper och halvfulla burkar med spackel och färg på ett ställe. En sektion för trädgårdsredskap passar bra närmast dörren, så kommer du enkelt åt det som behövs utan att dra in jord och smuts i resten av förrådet. Förvaring av urvuxna barnkläder som väntar på nästa syskon eller säsongsförvaring passar bäst på hyllor närmst taket, så att de inte tar upp plats för sådant som du använder ofta. Glöm inte märka lådor och kartonger – det går snabbt att glömma vad varje låda innehåller.

Genom att satsa på ett flexibelt förvaringssystem i garaget eller förrådet kan du anpassa (och enkelt ändra) avståndet mellan hyllorna så det passar det du behöver förvara. Du har också möjlighet att komplettera med specialkrokar och hållare allt eftersom. Lite som att bygga med Lego.4 TIPS FÖR FÖRVARING I GARAGE & FÖRRÅD

1.FÅ UPP ALLT FRÅN GOLVET med ett topphängt system, där allt hänger på en bärlist på väggen. Smidigt att montera, bra överblick och utrymmet känns rymligt, eftersom golvet hålls fritt. Enkelt att städa blir det också.

2. ANPASSA INREDNINGEN för varje sak du behöver förvara, så använder du ytan på mest effektiva sätt.

3. FÖRVARA SMÅSAKERNA på förvaringstavlor med hjälp av olika boxar och krokar. Boxarna är dessutom enkla att haka av och ta med sig vid behov.

4. SÄSONGSANPASSA FÖRVARINGEN genom att ändra om i din förvaring 1-2 gånger per år. Vintersaker förvaras högst upp under sommaren och vice versa.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto