Svenska Skidförbundet och BAUHAUS breddar samarbetet ytterligare. Under säsongen 2018/2019 var BAUHAUS Presenting partner till svensk skicross, men nu tar de ytterligare ett steg och utökar samarbetet genom att bli huvudsponsor för den framgångsrika skicross-verksamheten.

– Vi är stolta över att BAUHAUS ökar sina investeringar ytterligare genom att nu gå in som huvudsponsor till svensk skicross. Det finns en särskild stolthet i det faktum att BAUHAUS så gediget satsar på, inte bara på svensk utförsåkning, utan även generellt inom svensk idrott. Tillsammans med BAUHAUS ska vi bygga vi framtidens atleter och skidåkare, säger Tommy Eliasson Winter, alpin- och skicross-chef på Svenska Skidförbundet.

Sedan tidigare är BAUHAUS samarbetspartner både till alpina-, längdskid-, freeski-, puckel- och snowboard-landslagen. Den utökade satsningen inom vintersport är en del i BAUHAUS storsatsning på svensk idrott, där ambitionen är att vara med och bygga idrotts-Sverige – från gräsrots- till elitnivå.

– BAUHAUS fortsätter bygga svensk idrott och genom detta avtal med skicross-landslaget stärker vi ytterligare en redan stark närvaro inom utförsåkningen. Vi ser fram emot att se Sandra Näslund och det svenska laget dominera världscupen denna vinter och är stolta att vi kan vara aktiv del av att utveckla svensk skicross, säger Johan  Saxne, marknadsdirektör BAUHAUS.