4 Recensioner
Ställ en fråga

STENMJÖL BENDERS GRÅ 0-4MM 15 KG

64,90 kr
4.5 4
STENMJÖL BENDERS GRÅ 0-4MM 15 KG
5 DEKORSTEN Jag är nöjd med detta produkter.

Bender Stenmjöl.

Bender Stenmjöl används som sista avjämnignslager vid underarbetet vid markstensläggning. Bender Stenmjöl används, likt sätts...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Bender Stenmjöl.

Bender Stenmjöl används som sista avjämnignslager vid underarbetet vid markstensläggning. Bender Stenmjöl används, likt sättsand, som sista avjämningslager innan du lägger dina stenar eller plattor. Underarbetet är a och o för slutresultatet och hållbarheten. Ett ordentligt underarbete säkerställer en jämn och väldränerad markstensyta.

Låt fantasin flöda!
Att väcka trädgården till liv med hjälp av sten innebär inga större ingrepp. Entrén ger det där första, viktiga intrycket. Att komma hem och känna sig glad och stolt när man närmar sig huset är en fantastisk känsla. Att lägga nya gångar och en trevlig uteplats blir ett lyft i den äldre trädgården och höjer värdet på ditt hus. Det blir samtidigt praktiskt att ställa möbler på och lättare att hålla snyggt. Hela trädgården behöver inte grävas upp och allt behöver inte göras om på en gång. Det är detaljerna och sammanhållningen som räknas.  Kombinera markbeläggningen med t ex dekorsten, växter och andra naturmaterial för att sätta din egen personliga prägel.

Teknisk information:
Dimension: 0-4 mm
Yta: Grå
Vikt/st: 15 kg

Information om betong
Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn STENMJÖL BENDERS GRÅ 0-4MM 15 KG
Artikelnummer 1303574
Vikt 15.000000
EAN-nr 7332897091032
Netto vikt 15.000
Varumärke BENDERS

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…