Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.

Sunwind
Energi & komfortlösningar

Sunwind 

Sunwind Gylling har som företag alltsedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet.

Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats.
Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda.

Vårt sortiment omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.

Energi

Värme

Kök & gasol

Grill & trädgård

Badrum

ENERGI 

Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning.  

Sunwind har under de senaste 25 åren levererat miljövänliga energilösningar till stugägare och andra användare. Med ren och förnybar energi från sol och vind, utan fula kraftledningar, har över 200 000 nordiska stugägare kunnat njuta av energikomfort med produkter och lösningar från Sunwind Gylling. 

HUSVAGN/HUSBIL OCH BÅT

Med marknadens kanske bredaste sortiment av både standard solpaneler och specifika solpaneler för marint bruk, kan Sunwind erbjuda alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet.

Vår långa erfarenhet på detta område garanterar en hög kvalitet till attraktivt pris.

GRILL & TRÄDGÅRD

Urnorsk på grillen är Sunwinds egen serie av grillar, bålpannor och tillbehör - designade i norden för användning under nordiska förhållanden. Matlagningen blir en fest på de solida grillarna, oavsett väder. Stark, Stolt och Kompromisslös. De är några av de ord som används i sagolitteraturen för att beskriva den urnordiska kvinnan - och samma ord beskriver gasolgrillarna i Urnorsk-serien.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto