Information angående Coronaviruset Covid-19
Luftvärmepumpar
Se alla airconditions
Se alla fläktar

Skapa ett behagligt inomhusklimat

Luftvärmepumpar
En luftvärmepump kan både sänka och höja temperaturen. Detta gör att den passar bra både under varma sommarmånader och kalla vintermånader. Luftvärmepumparna är energieffektiva och sänker många gånger dina uppvärmningskostnader.

Aircondition
Om du väljer en aircondition kyler du ner hemmet enkelt. När du köper en aircondition är en viktig faktor antalet BTU. BTU anger hur effektiv en aircondition är på att svalka ner ett rum. En aircondition med ett högt BTU är mer effektiv på att sänka värmen i ett rum än en aircondition med en lägre BTU.

Fläktar
Vi har ett brett sortiment av fläktar som ger en svalkande känsla. När du använder en fläkt är placeringen viktigast för att du ska få ett svalare rum. Fläktarna ska placeras så att du får upp svalare luft från golvet, då kyls den varma luften högre upp ner.

Tips!
Vill du ha ett ännu svalare rum? Placera i så fall en hink med is framför fläkten, då kommer rummet kylas ner mer effektivt. Tänk på att fläktarna kommer till bäst användning när du är i rummet, då du sparar energi.

Golvfläktar
Pelarfläktar
Bordsfläktar
Takfläktar

Här hittar du mer information kring de el- och värmetjänster som går att beställa via Montageservice

26195+ nöjda kunder!

34914 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…