Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

TERRASSTVÄTT KÄRCHER T-RACER T7 PLUS

1 399,00 kr

Rent överallt! 

Terrasstvätt T-racer T7 PLUS från Kärcher är en perfekt rengöringsmaskin om du vill få det rent. Terrasstvätten möjliggör s...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Rent överallt! 

Terrasstvätt T-racer T7 PLUS från Kärcher är en perfekt rengöringsmaskin om du vill få det rent. Terrasstvätten möjliggör snabb, effektiv och stänkfri rengöring av stora ytor. Den dubbla rotojetarmen tar bort svår smuts på stora ytor. Det extra integrerade powermunstycket, som vid behov kan aktiveras med pedalen, möjliggör effektiv rengöring även av hörn och kanter. Du halverar rengöringstiden med T-racer T7 PLUS jämfört med rengöring med spolrör. Kåpan skyddar operatören och omgivningen från sprutande vatten. T7 har en såkallad svävareffekt som gör terasstvätten extra lätt att manövrera. T-racer terasstvätt är utrustad med steglös tryckjustering. Detta innebär att håra ytor som sten, betong och även känsligare ytor som trä, kan rengöras efter behov. Terasstvätten funkar utmärkt att använda på ytor i både ditt hem och trädgård. Du kan rengöra din uteplats som är gjord av sten eller betong.

Funkar idealiskt för rengöring även på din garageport, din fasad, uppfarter, väggar, trädgårdsmurar och rengöring av gångvägar. T-racer T7 PLUS gör även idealisk stänkfri rengöring av hörn och kanter som stentrappor. Terrasstvätten är mångsidig och kan göra rent mycket och stora ytor. Terrasstvätten har ett ergonomiskt handtag som möjliggör optimalt rengöring av även vertikala ytor som sin garageport. T-racer T7 passar alla högtryckstvättar i klasserna K2 – K7 i Home & Garden sortimentet. 

Teknisk information
Längd: 76,9 cm
Höjd: 99,6 cm
Bredd: 28,8 cm

Artikeldata

Mer information
Produktnamn TERRASSTVÄTT KÄRCHER T-RACER T7 PLUS
Artikelnummer 1300716B
Vikt 2.840000
EAN-nr 4054278633428
Netto vikt 1.92
Varumärke KÄRCHER
Typ TERASSTVÄTTAR

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…