Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 20 produkter

  1. Populära Bänkset

  2. Se hit för Parasollfötter

Parasoller

Visar 20 produkter

Letar du efter ett parasoll? På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av parasoller för uteplatsen, trädgården och balkongen. Välj mellan parasoller i olika färger, former och material. Vi har till exempel parasoll i trä och metall som låter dig matcha parasollstolpen med utemöblernas material. Vid sidan om detta finns parasollerna i flera färger, både ljusa och mörka, som till exempel svart, blått, beige, vitt och rött. Detta gör att du enkelt kan matcha parasollet med din uteplats!

Om du vill ha mer skugga på balkongen finns ett stort sortiment av insynsskydd för balkongen samt balkongparasoll hos oss. Har du istället en stor uteplats eller altan kan du välja mellan flera varianter av frihängande parasoll och hängparasoller. Fördelen med de frihängande parasollen är att du slipper parasollstolpen i mitten av parasollet, så att du lättare kan placera utemöblerna enligt dina önskemål och få en mer yteffektiv yta att röra dig på.

Oavsett om du väljer att köpa ett stort eller litet parasoll finns en till aspekt att ta i åtanke, vill du att parasollet ska ha en vev eller inte? Väljer du att köpa ett parasoll med vev blir det både enklare att fälla upp och ner parasollet. När du inte använder parasollet rekommenderar vi dig alltid att fälla ner det, fördelen är att parasollet håller längre samtidigt som det blir mindre solblekt. 

Parasoll är inte bara snyggt att ha på uteplatsen eller på stranden, utan det är även en praktiskt produkt när det gäller att skydda sig mot solens varma strålar och för att undvika att bli bränd.

26499+ nöjda kunder!

35245 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…