Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Inreda på 25 kvm – tips & idéer
 

Inredningstips för attefallshus
Att bygga attefallshus och friggebod från Vibostugan går snabbt och smidigt tack vare att stugorna levereras som byggsatser med färdiga väggsektioner och gavelspetsar. Inred ett mysigt tonårsboende på 25 kvadrat eller bygg och inred attefallshuset som gäststuga, ateljé, skrivarstuga, ett generationsboende eller vad nu behoven kan vara. 25 kvm rymmer mer än man kan tro med smarta och flexibla lösningar.

Tonårslyan är inredd med ett vardagsrum på 10 kvm, sovrum ca 8,5 kvm och badrum ca 3,5 kvm. Här får man plats med både en mysig soffa, barbord och stolar som mat/fikaplats samt skrivbordsplats. Sovrummet med en 140 bred säng har även plats för garderobenhet 150×44, där man med fördel väljer skjutdörrar för att utrymmets skull.

Utnyttja ytan maximalt
Låt sängen bli en soffa under dagen och förvara sängkläderna i lådhurtsar på hjul under. Skärma av med draperi för att skapa fler ”rum” i attefallshuset. Möblera med nätta, flexibla möbler och inred med en färgskala som är enhetlig och inte innehåller för många nyanser. Ljusa väggar gör rummet större och gärna golv och tak i samma nyanser så att det blir homogent. Håll gärna bord och stolar i samma ton och sedan kan man addera sin favoritfärg som en accent i textiler och prylar.

Få plats med alla prylar på liten yta.
Skapa förvaringsplats runtom på väggar med hyllor som går ända upp till tak. Boxar och korgar att förvara småsaker i håller ordning. Snygga krokar att hänga grejer på, både ute och inne är både praktiskt och dekorativt.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto