Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Videx
Vind- och insynsskydd

Vindskydd & insynsskydd av naturmaterial!
Låt ditt sinne vara i fred och njut av en mysig och naturligt vacker atmosfär med vindskydd & insynsskydd av naturmaterial.
Vind och insynsskydden är gjorda av naturmaterial som pil, bambu, vass, barkremsor eller ormbunkar och skapar balkonger som är skyddade från vinden och från insyn. Där du kan sitta bekvämt för att dricka en kaffe eller läsa en bra bok.

Vindskydden kan enkelt fästas på ett befintligt trädgårdsstaket eller dubbelstängsel med buntband eller trådöglor. Vind och insynsskydden kan användas för balkonger och andra uteplatser. Vindskyddet monteras enkelt med monteringsband (eller vanliga buntband/stripes) mot staket, räcken, nät eller liknande.

Vindskydd är idealiska för storskaliga insynsskydd på staketet, som t.ex. vid idrottsanläggningar eller byggarbetsplatser.

Panelerna är väderbeständiga och rivsäkra. En stor fördel är den snabba monteringen och att de är lämpliga för användning året runt. 

Insynsskydd i plast
Våra insynsskydd av plast är hållbara, robusta och kan stanna på balkongen året runt. Och de skyddar dig från nyfikna ögon.

Rügen Insynsskydd är helt ogenomskinliga och skyddar mot vind och drag. Skydden finns i olika färger, som naturliga toner (lärk och bambu), trendiga färger (antracit och aluminium) eller väldigt klassiska (gröna och vita).

Monteringen på balkongen eller staketet är mycket enkel med våra färgmatchande monteringsbeslag & band. Om längden inte är tillräcklig kan du förlänga skydden så långt du vill med hjälp av mattkontakter. Mattorna kan också förkortas med en kniv. Och för att få en vacker finishkant, använd U-profilerna i matchande färger.

Enkel montering
Indskyddet och vindskydden är enkla montera.

De monteras enkelt med monteringsband eller vanliga buntband mot staket, räcken, nät eller liknande. Dessa säljes separat.

Behöver du förlänga skydden kan du även koppla ihop två skydd och förlänga dem med hjälp av monteringsbeslagen.

För att skydda vindskydden mot vatten och smuts finns täcklister som monters på ovansidan av vindskyddet. Dessutom ger listen en snygg avslutning på vindskyddet.

Se hela sortimentet från Videx

Lär dig mer om Videx

Familjeföretag med lång historia 

Videx, familjeföretaget från Bassum Twistringen-området i Tyskland vilar på 200 års historia och är nu aktiv i den sjätte generationen. I mitten av 1900-talet hittade halmmattor in i trädgårdsutbudet och vindskydd och insynskydd blev senare en del av sortimentet från och med 1960-talet.

Produkter för hushållsartiklar och järnvaror upptäcktes senare som en målgrupp för företaget och levererades med en mängd olika trädgårds- och fritidsartiklar.

1970 växte DIY-handeln i Europa och skapade en ny målgrupp för Videx, sedan dess har sortimentet erbjudits på marknaden och i byggvaruhus under varumärket VIDEX.

Idag fokuserar Videx på utveckling av innovativa produkter för trädgården och för gör-det-själv marknaden.


1910 Företagsbyggnad H.Meyer-Lüters för produkter av halm
1929 Familj Meyer-Lüters framför företagsbyggnaden
1968 Flyttar till industriområdet i Twistringen
2010 Flygfoto över fastigheten i Bassum

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto