Filtrera
Visar 1 produkter

På BAUHAUS hittar du ångduschar i toppkvalitet med flera funktioner som massagejets, elektronisk kontrollpanel och belysning. Här finns tillexempel favoriten Vitamine Black, en rund ångduschkabin i storlek 90x90. Vitamine Black har ett silikonfritt patenterat system som gör att silikon inte behövs vid montering. Kabinen är utrustad med skjutdörrar av säkerhetsglas, magnetiskt dörrlås, ångbastu med temperaturtermostat, modernt duschhuvud och handdusch med avkalkningssystem. Dessutom erbjuds ett massagesystem med tryckstråle och 6 inställbara munstycken.

En nyare favorit är Ångkabinen Ljusnan 90x90 som briljerar med både takbelysning och inbyggd radio. Ljusnan är utrustad med ettgreppsblandare, handdusch, takdusch, massagejets och elektronisk kontrollpanel. Kabinen har även en inbyggd hylla för enklare förvaring av duschattiraljer. En ångdusch eller kabin förgyller ditt badrum på ett härligt sätt. Med en ångkabin får du ett lyxigt, modernt och avkopplande badrum. Ångan verkar renande, lenande och lindrande. Med en ångduschkabin kan du skapa ditt eget hemmaspa på liten yta!

Alla våra kabiner är tillverkade av härdat säkerhetsglas. Denna typ av glas minimerar risken för personskador och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Hörnen och kanterna är säkerhetsglasets svagaste punkt. Råkar man slå i dessa vid hantering finns risken att glaset går sönder, vilket inte omfattas av produktgarantin. Det är därför viktigt att vara extra försiktig när man ska ställa ner glaset mot hårda underlag.

Ångduschar

Visar 1 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…