Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 30 produkter

Toaletter för golvavlopp

Visar 30 produkter

Letar du efter en toalettstol för golvavlopp? I så fall har du kommit helt rätt. Här hittar du hela vårt sortiment av toalettstolar med S-Lås, om en toalett har ett S-Lås betyder det att anslutningen är anpassad för avlopp mot golv. Den andra varianten är P-Lås, vilket betyder att de monteras mot avlopp på väggen.

Du kan välja mellan golvstående toaletter som har synligt eller dolt vattenlås, ROT-modell samt förhöjda golvstående toalettstolar. En annan viktig faktor att ta hänsyn till vid köp av en toalettstol är höjden. Vanligtvis har en toalett en höjd på mellan 40-42 cm, denna höjd brukar ibland kännetecknas som normalhöjden för toaletter. Vill du sitta högre upp finns det även förhöjda modeller, detta är perfekt för dig som letar en hög toalettstol.

På BAUHAUS hittar du toalettstolar från kända varumärken som till exempel Gustavsberg, Camargue, Svedbergs, Laufen och Noro.

Behöver du hjälp med att montera toalettstolen? I så fall kan vi erbjuda BAUHAUS montageservice som monterar toaletten snabbt, enkelt och till ett fast pris.

24919+ nöjda kunder!

33499 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…