Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!
Filtrera
Visar 16 produkter

Lys upp balkongen och uterummet med vårt breda sortiment av taklampor för utomhusbruk. Utomhuslamporna ger en välkomnande känsla och lyser upp de mörka kvällarna under sensommar och höst. På BAUHAUS erbjuder vi ett brett sortiment av taklampor med hög IP-klass som klarar av vårt svenska klimat. Trots att taklamporna är anpassade för utomhusbruk passar de lika bra i garaget, källaren eller förrådet som ibland kan kräva högre IP-klass än standardlamporna som är anpassade för inomhusbruk. Välj mellan stilrena färger som till exempel svart, vitt och grått eller köp en mer trendig taklampa för trädgården.

Det är lika elegant med golvlampor eller vägglampor, vilket vi på BAUHAUS också erbjuder till konkurrenskraftiga priser. Komplettera med en rörelsevakt eller skymningssensor för att få igång lyset automatiskt - detta kan skrämma iväg oinbjudna gäster, utmärkt i exempelvis semestertider.

Taklampor för utomhusbruk hittar du från välkända varumärken som Konstsmide, Markslöjd, Philips, Nordlux, Luxform och Rydens.

Taklampor utomhus

Visar 16 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto