Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 10 produkter

Taklampor utomhus

Visar 10 produkter

Lys upp balkongen och uterummet med vårt breda sortiment av taklampor för utomhusbruk. Utomhuslamporna ger en välkomnande känsla och lyser upp de mörka kvällarna under sensommar och höst. På BAUHAUS erbjuder vi ett brett sortiment av taklampor med hög IP-klass som klarar av vårt svenska klimat. Trots att taklamporna är anpassade för utomhusbruk passar de lika bra i garaget, källaren eller förrådet som ibland kan kräva högre IP-klass än standardlamporna som är anpassade för inomhusbruk. Välj mellan stilrena färger som till exempel svart, vitt och grått eller köp en mer trendig taklampa för trädgården.

Det är lika elegant med golvlampor eller vägglampor, vilket vi på BAUHAUS också erbjuder till konkurrenskraftiga priser. Komplettera med en rörelsevakt eller skymningssensor för att få igång lyset automatiskt - detta kan skrämma iväg oinbjudna gäster, utmärkt i exempelvis semestertider.

Taklampor för utomhusbruk hittar du från välkända varumärken som Konstsmide, Markslöjd, Philips, Nordlux, Luxform och Rydens.

26927+ nöjda kunder!

35721 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…