Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

DEWALT har i över 90 år ansvarat för innovation av verktyg och tillbehör av hög kvalitet för den professionella byggbranschen

DEWALT POWERSTACK™ BATTERITEKNOLOGI
Gör dig redo för prestanda som du aldrig sett förut. 18V DEWALT POWERSTACK™ batteri drar nytta av platta battericeller som staplas på varandra vilket ger ett revolutionerande kompakt batteri som även är vårt mest kraftfulla och lättaste batteri. Med 2X livslängd baserat på laddningscykler jämfört med DEWALT 2Ah kompakta batterier (DCB183), kommer denna banbrytande innovation att driva branschen framåt.

DEWALT® XR 18V UTOMHUSSORTIMENT
Vår 18V XR-plattform innehåller nu ett komplett produktsortiment med kraftfulla trädgårds- och utomhusprodukter. 18V XR-serien för utomhusbruk erbjuder den effekt, drifttid och motorlivslängd som krävs för arbete med professionell kvalitet, varje dag.

Verktygsförvaring
Dewalt® har rykte om sig att tillverka högpresterande verktyg. Med dessa principer I åtanke har dewalt utformat en serie förvaringsprodukter.

DEWALT-sortimentet av laserverktyg är utformat för exakt precision så att dina mätningar kan genomföras snabbt och enkelt. DEWALT-lasersortimentet omfattar ett brett utbud av produkter som passar för jobbet, inklusive kombinerade laserpass, linjelaserpass, punktlaserpass, laseravståndsmätare, rotationslaserpass och optiska pass. De är gjorda för att säkerställa precision vid arbete i våg och lod, komplexa mätningar med mera. Dessutom har det nya 12V/18V-grönlasersortimentet samma batteri som DEWALT 12V/18V elverktyg. DEWALT-laserverktyg är GUARANTEED TOUGH® – byggda för att hjälpa dig att få jobbet gjort på rätt sätt, varje gång.

Om Dewalt

I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner.

År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt.

Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto