Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Ett 100% vattentätt och komplett väggsystem!

Med ett brett sortiment erbjuder Fibo ett 100 procent vattentätt väggsystem för bad, kök och andra rum där väggarna behöver extra slitstyrka och lätt kunna rengöras. Väggskivorna kommer i fullformat och klickas enkelt ihop med Fibo Aqualock. Systemet är godkänt enligt Boverkets Byggregler och skivorna kommer med en garanti på 15 år.

Fibo väggskivor i badrummet eller köket?

Med Fibos väggsystem bygger du en badrumsvägg fem gånger snabbare eller förnya ditt kök på en eftermiddag! Fibo väggsystem består av högtryckslaminerade skivor som monteras direkt på reglar eller existerande vägg. Skivan klickas enkelt ihop med Fibos eget Aqualoc. Därmed får du en kostnadseffektiv lösning utan att du måste kompromissa på designen. Väggskivorna finns i ett brett sortiment, inspirerat av modern skandinavisk design. 

Fördelar med Fibo väggsystem
- Slitstark
- Sparar tid 
- Unik design
- Miljövänligt
- 15 års garanti

Varför välja Fibo?

- Enkel montering
- Fem gånger snabbare än kakel
- Säkert och godkänt system
- Miljövänlig lösning
- Hållbar kvalitet i alla led

Så enkelt monterer du Fibo!
Väggsystemet monteras genom att först sätta upp profiler som utgör väggsystemets ramverk. Därefter monteras skivorna upp, alla skarvar tätas med Fibos Fibo Seal. Tillbehör finns dessutom för att underlätta installationen. Fibo väggsystem är lika lätt att montera som det är att kontrollera: Skivor i full höjd klickas ihop med Fibo Aqualock som praktiskt taget ger dig osynliga skarvar. Med Tätskiktet på framsidan behöver du aldrig att bekymra dig för osynliga skador på väggen bakom.

Se våra monteringsfilmer:

En kvalitetsprodukt för miljön

Miljömedveten produktion är en självklarhet för oss. Därför uppmanar vi till hållbara åtgärder som reducerar användningen av resurser och material. Vi använder bara underleverantörer som lever upp till våra egna krav om återvinning i alla led. Vårt engagemang för hållbarhet finns i allt vi gör. Fibos väggskivor produceras av certifierad och förnybart trä, kommer med egna EPD’er och ger extrapoäng för byggprojekt som ska miljöcertifieras efter BREEAM-NOR.

Är det svårt att rengöra Fibo?
Det är lätt att hålla Fibo rent och du slipper smuts som brukar fastna i kakelfogen. Använd en ren trasa och varmt vatten. Vid hårt sittande smuts kan du använda rengöringsmedel utan slipmedel. Du finner mer information i våra instruktioner om underhåll. 

Hur beräknar jag hur mycket Fibo-material jag behöver?
Mät väggens totala längd, inkluderat fönster och dörrar. Dela därefter väggens totallängd med 0,6. Summan är antal skivor du behöver. Varje paket innehåller två skivor. Kom ihåg tillbehör. 

Är Fibos skivor godkända för användning i våtrum?
Ja, våra skivor är godkända för montering i våtrum.

Kan jag montera Fibo direkt på kakel?
Fibo får inte monteras direkt på kakel. Då Fibo-skivorna är godkända som fuktspärr så måste alltså gammal fuktspärr bakom skivorna tas bort.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto