Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Ska du renovera i badrummet eller köket? Nu tipsar experten Kjell Mork om hur du spar både tid och pengar med Fibos väggsystemet.

Spara tid och pengar

Den erfarne byggnadsentreprenören Kjell Mork tvekar inte – Det här väggsystemet ger mest för pengarna! Sedan 2012 har Mork monterat Fibo väggskivor i närmare 400 badrum.

– Då jag insåg hur lite tid som krävdes för att bygga badrummen med Fibos produkter, och att jag kunde erbjuda kunderna mycket förmånliga priser, var det självklart för mig att erbjuda det här alternativet.

Mork menar att det med Fibo väggsystem tar 10 arbetsdagar att bygga ett badrum, att jämföra med kakel som skulle ta 20-25 dagar. Byggtiden halveras, vilket medför både lägre kostnader och bättre kontroll under byggprocessen

Skapa ditt unika drömrum

Mork har byggt ett utställningsrum i sin butik med en av Norges största Fibo-utställningar. Här kan kunderna se och känna på väggskivorna.

– Fibo har så många olika dekorer att välja mellan att jag hittills inte har träffat på en enda kund som inte har hittat någon variant som de tycker om.

Garantera vattentätt och tryggt

Väggsystemet har dessutom 15 års garanti förutsatt att monteringen har utförts på rätt sätt. 

– Fibo ger helt vattentäta väggar med överlägsen slitstyrka i både badrums- och köksmiljöer.

Med kakel föreligger en viss risk för dolda vattenskador bakom kakelplattorna. I värsta fall upptäcks vattenskadan först när vatten börjar droppa ned i våningen under. Med Fibo väggsystem är fuktspärren placerad på väggskivornas framsida, vilket gör att eventuella fel upptäcks omedelbart.

– Man har helt enkelt betydligt bättre kontroll över badrummets skick, avslutar Mork.

Ett smart sätt att förnya dina väggar!

Med ett brett sortiment erbjuder Fibo tidsenliga och moderna lösningar för dina väggar. Väggskivorna kan användas som vattentätt ytskikt i alla zoner på vägg i våtutrymmen. De är enkla att rengöra och underhålla, varar i flera tiotals år och tillfredsställer kraven enligt Boverkets Byggregler.

Fördelar med Fibo väggsystem

  • Slitstark- Fibo väggsystem ger dig 100 procent vattentäta väggar med extra slitstyrka för badrum, kök och andra rum som måste tåla tuff användning.
  • Sparar tid – Glöm grundarbeten och härdningstider. Med Fibo bygger du badrumsväggen fem gånger snabbare än med kakel. Skruva, klicka, klart!
  • Unik design – Hitta din stil bland ett brett urval av dekorer som innehåller det bästa av modern skandinavisk design.
  • Miljövänligt – Välj förnybart när du ska göra om badrummet. Fibo väggskivor är framställt av PEFC-certifierade träsorter med egna miljödeklarationer.
  • Garanti – Väggsystemet är godkänt enligt Boverkets Byggregler och har 15 års garanti.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto