PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter

Filtrera på...

Härdade Trägolv
Betyg
Prissänkta produkter
Pris
SEK
Tillgänglighet
Sorterar på:
Visar 16 produkter
Filtrera
Visar 16 produkter

På BAUHAUS hittar du ett välsorterat sortiment av härdad trägolv. Trägolven finns i flera olika mönster, färger och träslag vilket gör att du kan välja ett golv som passar dina önskemål. För att gå djupare in på skillnaderna som existerar bland golven kan vi börja med antalet stavar. Trägolven tillverkas i tre stavvarianter som alla har en stor inverkan på hur golvet kommer upplevas. Den första varianten är 1-stav där varje bräda i golvpaketet klätts med en hel stav, detta betyder att det inte existerar några skarvar på brädan. Den andra varianten är 3-stav, detta golv klätts med 3 stavar som gör att varje bräda i paketet har en flertalet träbitar på varje golvbräda. 3-stavs parkett är normalt det billigaste parkettgolvet och eftersom det förekommer fler skarvar på detta golv är variationerna per bräda ofta större än för de andra varianterna. Den sista varianten är fiskbensmönster där brädorna ligger i ett sicksackmönster som skapar ett mer levande rum.

Dem härdade trägolven är tillverkade av naturliga trämaterial vilket ger rummen en levande känsla samtidigt som de är sköna att gå på och har en mycket slitstark och tålig yta vilket gör att dem håller sig fina under många år.

I vilket rum passar golven? Dem härdade trägolven passar bra i vardagsrum, sovrum, kök och hallar. Beroende på i vilket rum du ska lägga golvet behöver du först fråga dig: Hur ska rummet upplevas? I till exempel vardagsrum, kök och hallar är det populärt att lägga ljusa trägolv eftersom dessa skapar en luftig känsla av rymd. På BAUHAUS hittar du många olika utföranden av härdade trägolv. I sovrum har det blivit mer populärt att lägga mörka trägolv, en anledning till detta kan vara de gör att rummet upplevs mer mörkt vilket kan vara skönt när du ska sova eller vila. Hos oss hittar du mörka rustika härdade trägolv med kraftiga mönster och varma toner.

När du lägger ditt härdade trägolv kommer du behöva ett golvunderlag. Golvunderlaget du ska ha bestäms utifrån vilket typ av underlag golvet ska läggas på, är det betong eller trä? Med rätt golvunderlag håller fukten borta, gör golvet mjukare att gå på samt reducerar ojämnheter. Vill du läsa mer om hur du lägger golv? Kolla in vår golvguide och få alla tips du behöver för en lyckad golvläggning.

Härdade Trägolv

Visar 16 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…