Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Få till det bästa kranvattnet med Grohes smarta lösningar

SVENSKARNA OCH KRANVATTNET
Konstig smak. Det är den vanligaste orsaken till att svenskarna inte gillar sitt kranvatten. Det uppger 55 procent av de som föredrar annat vatten än just det ur sin egen kran.

Det är något GROHE vill ändra på. Många svenskar behöver också spola länge i sina kranar för att få kallt vatten. Vissa behöver spola närmare en halvminut. Något som slösar stora mängder vatten. Känner du igen dig? Detta vill GROHE Blue råda bot på.


DRICKSVATTNET PÅ KONTORET
En fjärdedel av svenska företag har bara i viss utsträckning eller inte alls tillgång till fräscht dricksvatten på arbetsplatsen.


Drygt en tredjedel av landets företag löser detta genom att erbjuda flaskvatten på sina möten. Något som inte är speciellt schysst mot miljön.


Vi vet att företag vill göra bättre, men frågan de flesta frågar sig är – hur? GROHE Blue kan göra en skillnad på många arbetsplatser och även för vår miljö. För alla förtjänar iskallt och gott kranvatten på sin arbetsplats. Det tycker i alla fall vi.

STEGET MOT ETT VATTENSMARTARE LIV
Oavsett om vi är på kontoret eller tillbringar mycket tid i hemmet just nu så är kranvatten en viktig ingrediens i vår vardag och bränslet som för oss framåt. Därför är det viktigt att både ha tillgång till fräscht och kallt dricksvatten men även att aktivt verka för att minska vattenförbrukningen.


Det är här GROHE kommer in i bilden. GROHE Blue Home hjälper dig att minska vattenförbrukningen i hemmet, och GROHE Blue Professional på arbetsplatsen. För vår strävan att göra gott för miljön har inga arbetstider, helgdagar eller årstider. Den är alltid prioriterad och placerad i främsta rummet.


Steget mot ett vattensmartare liv har aldrig varit kortare eller lättare att ta. Ett klick på knappen nedan ger dig mer kunskap om hur GROHE Blue fungerar, och vilket vattensystem som skulle passa just ditt hem och din arbetsplats bäst. 

FRAMTIDENS KÖK
Den tidlösa och minimalistiska designen på våra köksblandare gör dessutom att GROHE Blue blir en tilltalande del av framtidens kök som verkar utan att ta onödig plats. Både på våra arbetsplatser och i våra hem. Själva systemet är nämligen inbäddat i dina kökshyllor av våra professionella hantverkare. Allt för att inte störa kökets varma harmoni. Samtidigt erbjuder systemet dig bordsvatten som är filtrerat, iskallt och kolsyrat om så önskas – direkt ur din kökskran.


KOLSYRAT VATTEN
Oavsett om det är stilla, lätt kolsyrat eller kolsyrat vatten som tilltalar så erbjuder GROHE Blue dig möjligheten att välja helt själv. Utan att behöva släpa hem tunga flaskor som sedan skrymmande sprider ut sig i köket och sedan i källsorteringen. GROHE Blue är även det snälla alternativet för miljön, då systemet minimerar ditt behov av flaskvatten till noll.


GROHE Blue Home
Det stilrena och smidiga vattensystemet för det hållbara hemmet. Möjliggör perfekt kylt vatten med ett enkelt tryck, utan att du behöver spola bort vatten i väntan på iskall temperatur. Här möts design, funktion med hållbarhet och bildar framtidens vattensystem.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto