Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Ett mer hållbart sortiment
BAUHAUS breda produktsortiment innebär en stor utmaning. Vi arbetar aktivt för att möta kundernas ökade efterfrågan och önskemål om mer hållbara och cirkulära produkter. Vi har som ambition att öka försäljningen av hållbarhetsmärkta produkter genom sortimentsutveckling, tydlig kommunikation och vägledning.

Återvinningsguiden
I den här guiden kan du läsa mer om hur du kan hantera uttjänta produkter eller eller saker som du längre inte har användning för.

Vår leverantörskedja är komplex och består av många led, med råvaror och komponenter som kommer från olika länder. Genom att samarbeta med schyssta leverantörer som levererar hållbara produkter och tjänster bidrar vi till positiva förändringar i vår leverantörskedja. Vi är medvetna om de miljömässiga och sociala risker som finns i leverantörskedjan, både där utvinning av råvaror sker och i tillverkningsledet. För att kunna säkerställa ansvarsfulla inköp gör vi riskbedömningar av våra leverantörer utifrån en framtagen riskmodell.

I dagsläget fokuserar vi vårt leverantörsarbete på samarbetspartners som i våra bedömningar får höga riskvärden, exempelvis om tillverkning av varor sker i länder som har bräckliga institutioner och ett svagt skydd för mänskliga rättigheter och miljö. Det här är ett område där vi har potential att göra mer, vi kommer under kommande år att utveckla vårt arbete med granskning och följa upp dessa leverantörer extra noggrant. Läs mer om hur vi arbetar med att ställa och följa upp hållbarhetskrav på leverantörer i vår hållbarhetsredovisning.

RISKBEDÖMNING LEVERANTÖRER

Läs mer om olika märkningar i vår märkningsguide

Känner du till vår uthyrningsservice?
Här kan du hyra maskiner som du kanske inte har behov av att köpa!
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto