Företagskund? Ansök eller logga in här!

Samhällsengagemang genom sponsring och lokala samarbeten 
Vi arbetar aktivt med sponsring och lokala samarbeten sen många år tillbaka. Idrotten och föreningslivet står för en stor samhällsnytta och främjar folkhälsan. För oss är det viktigt att vara med i hela kedjan, från gräsrot till elitnivå. Idrotten och föreningslivet står för en stor samhällsnytta och en sund livsstil, något vi gärna stödjer genom aktivt arbete med idrottssponsring.

Exempel på våra samarbeten

Team BAUHAUS är ett koncept framtaget för att bygga och utveckla svensk idrott. Teamet består idag av åtta utvalda elitatleter. Som medlem i TEAM BAUHAUS får medlemmarna årligen en summa att återinvestera i sin idrott genom ett valfritt projekt tillsammans med BAUHAUS. Projekten ska bygga möjligheter för framtidens idrottare. 

Exempelvis har Anna Swenn-Larsson byggt ett utegym i Åre, Daniel Ståhl har ordnat ett diskusläger för ungdomar och Caroline Seger bjöd in tjejer att spela fotboll i Rosengård.

BAUHAUS är sedan 2011 huvudsponsor till Barncancerfonden, ett samarbete som vi brinner lite extra för. Samarbetet engagerar både personal och kunder. Två gånger om året har vi insamlingsaktiveter i våra varuhus då kunder kan skänka ”en 10:a för livet”.  

Här kan du läsa mer om vårt samarbete med Barncancerfonden.

2021 inledde vi ett samarbete med Avici Arena för att synliggöra och belysa psykisk ohälsa i samhället. Tanken är att sprida information om och jobba med psykisk hälsa inom idrotten och att hitta en mötesplats där unga kan samlas på fritiden.

Läs mer om BAUHAUS sponsrings arbete här
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto