Information angående Coronaviruset Covid-19


BAUHAUS har samarbetat med Barncancerfonden sedan 2011 då de gemensamt startade insamlingskonceptet ”Give Hope”. Samarbetet har sedan dess löpt på och BAUHAUS är idag engagerad i flera olika insamlingar till förmån för Barncancerfonden. BAUHAUS engagemang med Barncancerfonden sträcker sig från 2011 och vi kan nu konstatera att insamlingarna är uppe i över 15 miljoner kronor. Cancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige - och att det därför behövs mer forskning för att förbättra diagnostisering, behandling och rehabilitering är det ingen tvekan om. Därför vill BAUHAUS vara med i kampen mot barncancer.

På BAUHAUS arbetar vi med flertalet insamlingar så som En 10:a för livet, försäljning av våra BAUI-maskots i varuhusen, men också försäljning av kungsgranar varje jul där 50kr för varje såld gran går oavkortat till Barncancerfonden. BAUHAUS har även haft ett nära samarbete med studenter från Chalmers i Göteborg som har byggt en gäststuga som auktionerades ut på BAUHAUS varuhus där intäkterna från auktionen gick oavkortat till Barncancerfondens kampanj ”Give Hope”.

EN 10:A FÖR LIVET

En 10:a för livet är en insamlingskampanj i samarbete tillsammans med Runda Upp-stiftelsen sedan 2019 där BAUHAUS två gånger per år har en insamling till förmån för Barncancerfonden i våra 21 varuhus. Via en 10:a för livet har vi tillsammans med våra kunder redan samlat in över 2 miljoner kronor som gått direkt till Barncancerfonden och deras arbete mot barncancern.

Via En 10:a för livet uppmuntrar vår personal våra kunder att skänka 10kr i kassan till förmån för Barncancerfonden under februari samt november månad. Detta har vi sett är ett mycket lyckat koncept där varuhuspersonalen engagerar sig till max för att period efter period sätta insamlingsrekord.

ARON ANDERSON
Aron är Aron är en av Sveriges främsta äventyrare. Förutom att han har tillhört Sverige-eliten i parafriidrott, simmat över Ålands hav och är den första person i rullstol som bestigit Kebnekaise, är han en viktig samarbetspartner för BAUHAUS. Dessutom tillhör han Team BAUHAUS.
Samarbetet med ambassadören Aron Anderson är en naturlig fortsättning på BAUHAUS arbete med Barncancerfonden. I juni 2015 kickstartade samarbetet då BAUHAUS skänkte drygt 240.000:- tillsammans med Aron i samband med Stockholm Marathon.
Vi ser fram emot många fler roliga aktiviteter tillsammans med Aron för det gemensamma målet – att utrota barncancern.

21545+ nöjda kunder!

29516 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…